DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072616-2,11%
Edirne
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Canalp’ten Basın Bayramı kutlaması

Vali Canalp’ten Basın Bayramı kutlaması

ABONE OL
3 Kasım 2021 18:25
Vali Canalp’ten Basın Bayramı kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

“Türk basınında sansürün kaldırılışının 112. yıl dönümünde tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” diyen Vali Canalp mesajında şunları söyledi;

“Toplumda meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu tarafsız ve doğru bilgilendirmek basınımızın temel görevidir. Böylesine önemli bir misyonu üstlenen gazetecilerin, bu ilke doğrultusunda ortaya koydukları emek, çaba ve gayretleri takdire şayandır.

Kamu yönetimi ve vatandaşlarımız arasındaki ilişkilerde önemli bir görev üstlenen basınımızın, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olarak, onların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma haklarının en iyi şekilde gerçekleşmesi için ortaya koyacakları çalışmalar büyük önem arz etmektedir.

Objektif, güçlü ve sorumluluk alan yerel basının da sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ilimizin kalkınmasında büyük rol oynayacağı açıktır. Bu anlayışa sahip çıkarak özveri içerisinde gayret gösteren tüm basın temsilcilerimizin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı duyarlılıkla hareket edeceklerine yürekten inanıyorum.

Bu düşüncelerle, ilimizde faaliyette bulunan ajans, gazete, dergi, televizyon ve radyolarımız başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.