DOLAR 32,5830 0.29%
EURO 34,9937 0.05%
ALTIN 2.451,480,65
BIST 9.716,770,00%
BITCOIN 20957490,10%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, Babalar Günü’nü kutladı

Vali Kırbıyık, Babalar Günü’nü kutladı

ABONE OL
18 Haziran 2022 11:12
Vali Kırbıyık, Babalar Günü’nü kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırkbıyık, “Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailesinin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Gününü kutluyorum” dedi.

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırkbıyık, Babalar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

“Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, üzerimizde sayısız emeği ve hakkı bulunan babalarımıza, gösterilecek sevgi ve saygı onlar için en büyük armağandır” diyen Vali Kırbıyık, şunları söyledi;

“Çocuklarının başarısı onların sevinci, üzüntüsü ise kederleridir. Bizlerle sevinen, bizlerle üzülen ve bizleri mutlu gördükçe daha da bahtiyar olan babalarımızın bu mutluluğunu daimî kılmak için ailemize, vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler vermenin gayreti içerisinde olmalıyız. Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizlere örnek olan babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını onlara hissettirmeliyiz.

Hiç kimse unutmasın ki; babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Vatanımız için çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün vatansever evlatları sizlere birer evladınız olarak sarılmaya hazırdır. Ve babalarını şehit veren kıymetli çocuklarımız, biliyoruz ki aziz babalarınızın yeri dolmaz, hiçbir sevgi baba sevgisinin yerini tutmaz ancak devlet ve millet olarak bizler daima sizlere kol kanat germeye, acı tatlı her gününüzde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz ve milletimiz, ülkemizin güvenliği için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve onların kıymetli ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta değerli evlatlarını vatanımız için feda eden şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.