DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2060519-0,80%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, DSİ Genel Müdürünü ziyaret etti

Vali Kırbıyık, DSİ Genel Müdürünü ziyaret etti

ABONE OL
15 Haziran 2023 10:59
Vali Kırbıyık, DSİ Genel Müdürünü ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli temaslar için Ankara’da bulunan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret etti.

Ziyarette DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir süre görüşen Vali H. Kürşat Kırbıyık, geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Çömlekköy barajı ile ilgili süreç, Hamzadere, Çakmak, Meriç Tarımsal Sulama yatırımları, Keşan ilçemizde içme suyu ihtiyacının karşılanmasına yönelik yapılacak çalışmalar ve diğer projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ziyareti ile ilgili konuşan Vali Kırbıyık, “Ankara’daki temaslarımız kapsamında DSİ Genel Müdürümüzle görüştük. Biliyorsunuz DSİ’nin ilimizdeki yatırımları çok ciddi ölçekte ve bölgemiz için büyük önem arz eden yatırımlar. Baktığınızda, Çömlekköy, Hamzadere, Çakmak, Karaağaç ve Meriç sulamaları ile ilgili yatırım 7 Milyar TL’nin üzerindedir. Tabi bölgesel anlamda sağladığı fayda göz önüne alındığında bu yatırım ve projelerin önemi ortaya çıkıyor. Bu sebeple projelerle ilgili süreci mümkün olan en hızlı şekilde hayata geçirmek, Edirne’mizin, üreticimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Bu konuda destek, gayret ve çabaları için Sayın Genel Müdürümüze ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’a ziyaretinde Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da eşlik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.