DOLAR 32,4965 -0.18%
EURO 34,7635 -0.31%
ALTIN 2.422,63-0,29
BIST 9.678,640,35%
BITCOIN 21638280,66%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, Menzilahir sakinlerini dinledi

Vali Kırbıyık, Menzilahir sakinlerini dinledi

ABONE OL
2 Aralık 2022 18:11
Vali Kırbıyık, Menzilahir sakinlerini dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Menzilahir Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisine iletilen talepleri tek tek not alan Vali Kırbıyık, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için ziyarete eşlik eden ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek, onların şikayet ve taleplerini dinliyor. Vali Kırbıyık, önceki gün de Menzilahir Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallede yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen Vali Kırbıyık kendisine iletilen talepleri tek tek not aldı. Vali Kırbıyık, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için ziyarete eşlik eden ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

İletilen hususların takipçisi olacaklarını ifade eden Vali Kırbıyık, “Fırsat buldukça mahallelerde vatandaşımızla bulmuşma gayretindeyiz. Bugün de Menzilahir mahallemize ilgili kurum müdürlerimiz ile birlikte geldik. Burada vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını kendilerinden dinledik. İletilen taleplerin karşılanması, sıkıntıların çözüme kavuşturulması için Devletimizin mevcut imkanlarını en verimli şekilde değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Vali Kırbıyık’a ziyaretinde Edirne Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş eşlik etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.