DOLAR 32,5269 -0.07%
EURO 34,7933 -0.23%
ALTIN 2.421,00-0,36
BIST 9.712,030,69%
BITCOIN 21613000,32%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, sporcularla bir araya geldi

Vali Kırbıyık, sporcularla bir araya geldi

ABONE OL
12 Kasım 2022 12:32
Vali Kırbıyık, sporcularla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda aldığı daveti geri çevirmeyerek Mega Genç Spor Kulübünü antrenmanda ziyaret etti ve sporcularımız ile bir araya geldi.

Yıldırım İbrahim Acar Spor Tesislerine giderek Mega Genç takımının antrenmanlarını izleyen Vali Kırbıyık, antrenman yapan sporcularla görüşerek sohbet etti, takım hakkında antrenörlerden bilgi aldı.

Süper amatörde mücadele eden Mega Genç takımının sporcularına başarılar dileyen Edirne Valisi Kırbıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2012 yılından bu yana uygulanan “Sporla Hayata, Mahalleden Sahaya Projesi” kapsamında aynı tesislerde antrenman yapan minik sporcularla da sohbet etti.

Vali Kırbıyık sporcularımız ile sohbetinde; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerin sporla uğraşması bizleri sevindirir. Gönül verdiğiniz spor dalında gösterdiğiniz gayretlerle elde ettiğiniz başarılarınız da bizlerin mutluluğudur. Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyum. İnanıyorum ki hem bireysel olarak hem de takım olarak çok başarılı olacaksınız. Her zaman olduğu gibi bizlerin, Edirne’mizin gurur olacaksınız.” dedi.

Sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirip penaltı atışı yapan Vali Kırbıyık, daha sonra tesislerde de incelemelerde bulundu.

Vali Kırbıyık daha sonra Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesinde Mega Genç Spor kulübünü ziyaret ederek burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Vali Kırbıyık, Sporla Hayata Mahalleden sahaya projesinin etkin olarak uygulanması gerektiğinin altını çizerek, “Gençlerimizi özellikle kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için devletimizin tüm kurumları çalışmalarını sürdürüyor. Bunun etkin bir yolu da spor yapmaktır. Biraz önce spor sahasında çocuklarımızın antrenmanlarını izledik. Katılım sağlayan gençlerimizi ve emeği geçen hocalarımızı tekrar tebrik ediyorum. Özellikle dezavantajlı mahallelerimizde bu tür etkinlikleri yaygınlaştırmanın çok faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.