DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056378-0,99%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık, YKS’ya girecek gençlere başarılar diledi

Vali Kırbıyık, YKS’ya girecek gençlere başarılar diledi

ABONE OL
16 Haziran 2023 17:29
Vali Kırbıyık, YKS’ya girecek gençlere başarılar diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan (YKS) gençlere başarılar diledi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, hafta sonu yapılacak olan üniversitelere giriş sınavı YKS nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vali Kırbıyık mesajında şunları söyledi;

Sevgili Gençler; Bu hafta sonu hayalinizdeki üniversiteler için YKS sınavına gireceksiniz. Uzun zamandır hazırlandığınız bu sınavda en güzel neticeyi alarak, hayallerinize uzanacaksınız. Sizler için; kendinize güvendiğiniz, çalışıp, gayret ettiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum. Sizler, bizim güvencemiz, mutluluğumuz ve geleceğimizsiniz. Her şeyin gönlünüzce olmasını yürekten diliyorum. Öğrencilerimiz kadar onları sınava hazırlayan öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz de hep birlikte bu önemli sınav için ciddi bir emek sarf ettiler. Sarf edilen bu çabanın karşılıksız kalmamasını; geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, büyük sabır, azim ve mücadeleyle hazırlandıkları YKS sınavında hak ettikleri başarıyı yakalamalarını diliyorum. Sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak, sınavın huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız tarafından okullarımızın içinde ve dışında gerekli tüm tedbirler alınmıştır. İnşallah her bir gencimiz emeğinin, bilgi ve birikiminin karşılığını başarılı bir sınav sonucu ile alacak ve hayalindeki üniversite ile öğretim hayatını devam ettirecektir. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hafta sonunda Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.