DOLAR 32,5579 -0.03%
EURO 34,9230 0.08%
ALTIN 2.429,38-0,01
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2172355-0,64%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Kırbıyık’tan 15 Temmuz mesajı

Vali Kırbıyık’tan 15 Temmuz mesajı

ABONE OL
15 Temmuz 2022 11:44
Vali Kırbıyık’tan 15 Temmuz mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, “15 Temmuz 2016 Cuma gecesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aziz milletimiz kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla topyekûn büyük bir mücadele vererek destan yazmıştır” dedi.

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Kırbıyık, mesajında şunları söyledi;

“Demokratik düzenimizi hedef alarak ülkemizin bekasını, Devletimizin bölünmez bütünlüğünü milli birlik ve beraberliğimizi parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesinde bertaraf edilişinin 6. yılını hep birlikte idrak ediyoruz.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aziz milletimiz kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla topyekûn büyük bir mücadele vererek destan yazmıştır.

Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne geçit vermeyen milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda “Demokrasi Nöbeti” tutarak, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Büyük Türk Milleti; nereden gelirse gelsin açıkça veya haince yapılan bütün saldırılara ve düşmanca kalkışmalara, 15 Temmuz’da olduğu gibi, daima göğsünü siper edecek inanç, cesaret, iman ve kararlılığa sahip olarak hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecektir.

Bu şanlı mücadelede; aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin altıncı yıl dönümünde; vatan, millet, bayrak, istiklal ve istikbali uğruna; gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.