EDİRNE (AA) – Edirne Valisi Yunus Sezer, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara karanfil armağan etti.
Sezer, Saraçlar Caddesi’nde kadın merkezlerinde üretilen ürünlerin sergilendiği stantları gezdi, buradaki kadınlardan bilgi aldı.
Ziyaretlerinde talep ve önerileri dinleyen Sezer, kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.
Vali Sezer, emniyet ve jandarmada görevli kadınların bilgilendirme yaptığı standı da ziyaret etti.
Caddedeki dükkanları da tek tek gezen Sezer, çalışan kadınlara karanfil vererek günlerini kutladı, esnafa hayırlı işler diledi.
Sezer’e ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu eşlik etti.

GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).