DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062108-0,60%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vali Sezer’den TÜ’ye ziyaret

Vali Sezer’den TÜ’ye ziyaret

ABONE OL
22 Eylül 2023 13:24
Vali Sezer’den TÜ’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Edirne Valiliği görevine atanan Yunus Sezer, Trakya Üniversitesini (TÜ) ziyaret etti. Vali Sezer’i Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu karşıladı.

Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Odası’nda gerçekleşen görüşmede Vali Yunus Sezer’i ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, görüşmede Trakya Üniversitesinin eğitim-öğretim, Balkanlar, sağlık, müzecilik başta olmak üzere proje ve faaliyetleri ile şehrin gelecek projeksiyonu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun gerçekleştirdiği Trakya Üniversitesi sunumunu büyük bir dikkatle dinleyen ve sorular sorarak sunumu zenginleştiren Edirne Valisi Yunus Sezer, iki kurum arasındaki iş birliklerinin zenginleştirilmesine dikkat çekti. Hayata geçirilecek projelerin şehre, vatandaşlara ve tüm paydaş kurumlara fayda sağlayacağını belirten Vali Sezer, sürdürülebilirliğin önemine değinerek, projelerin kurumların yöneticileri değiştiğinde de devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Vali Sezer; şehrin gelişmesi, markalaşması ve kendisi ile özdeşleşecek işlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Edirne’nin tarihini, kültürünü canlandırmak ve ihya etmek adına projelerde tüm kurumların ortak rol oynaması gerektiğini belirten Vali Sezer, Trakya Üniversitesinin hayata geçireceği çalışmalarda Edirne Valiliği olarak destek vereceklerini söyledi.

Edirne Valisi Yunus Sezer, Rektörlükte gerçekleşen ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu eşliğinde Balkan Kongre Merkezinde gerçekleştirilmekte olan V. Balkan Tarım Kongresi hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.