KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli Valisi Uğur Turan, Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen Eğitim Güvenliği Toplantısı’na katılarak ardından okul ziyaretlerinde bulundu.
İlçe programı kapsamında gerçekleştirilen Eğitim Güvenliği Toplantısı’nın ardından Vali Turan, Lüleburgaz Kaymakamı Ayhan Işık, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çakır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk ve Eğitim Güvenliği Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte saha incelemeleri yaptı.
Program dahlinde Lüleburgaz TEK Ortaokulu, Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Turan, okullardaki fiziki şartları ve güvenlik tedbirlerini inceledi.
Ziyaret ettiği okulların idarecilerinden yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile alınan güvenlik önlemleri hakkında bilgi alan Vali Turan, eğitim ortamlarının niteliğinin ve güvenliğinin artırılmasına yönelik çalışmaların süreceğini belirtti.
GÜNCEL
03 Ekim 2026GÜNCEL
03 Ekim 2026GÜNCEL
03 Ekim 2026GÜNCEL
03 Ekim 2026GÜNCEL
03 Ekim 2026GÜNCEL
03 Ekim 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Ekim 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).