DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20463866,60%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vardar, muhtar adaylığını açıkladı

Vardar, muhtar adaylığını açıkladı

ABONE OL
21 Eylül 2023 11:27
Vardar, muhtar adaylığını açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Celal Vardar, Abdurrahman Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı. Vardar, seçilmesi halinde ekibi ile gece gündüz sahada olacağını belirterek, “Hep birlikte emek ve sağlık ile pusulamız Abdurrahman Mahallesi” parolası ile mahalle sakinlerine hizmet edeceğini söyledi.

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Celal Vardar, Edirne’nin köklü mahallelerinden biri olan Abdurrahman Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemize ziyarette bulunan Abdurrahman Mahallesi Muhtar adayı Celal Vardar, yıllarca ikamet ettiği mahallesine şimdi hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, mahallesi için en güzel projeleri yetkili kurumlarla birlikte koordineli olarak hayata geçirmek istediğini söyledi.

Göreve gelmesi halinde muhtarlık maaşını almayarak, mahallesinde Tıp Fakültesi veya Mimarlık okuyan dar gelirli ailelerin öğrencilerine eşit şekilde dağıtarak burs sağlayacağını belirten muhtar adayı Vardar, “Yetkili kurumlarla görüşerek, mahallenin her girişine güvenlik kamera sistemi kurulmasını sağlayacağım” dedi.

Mahallesine düğün salonu yapılabilmesi için ilgili kurumlarla görüşerek düğün salonu yapılması girişiminde bulunacağını ifade eden Vardar, yine mahallesinde bulunan çocuk parklarının sayısının arıtılması için ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını ifade etti.

Yine mahallesinde bulunan dar gelirli vatandaşların Sosyal Yardımlaşma ve diğer kurumlardan her türlü hizmeti alması için girişimlerde bulunacağını ifade eden Vardar, mahallede lüks bir tuvalet yapılacağını ve daha önce kaldırılan Sağlık Ocağı’nın mahallesine tekrar Aile Sağlığı Merkezi olarak getirilmesi için temaslarda bulunacağını söyledi.

Mahallesinde çok sayıda vardiyalı olarak fabrikalarda çalışan kadın ve erkek vatandaşların olduğunu belirten Vardar, “Bu arkadaşlarımızın servis beklerken kışın soğuk ve yağıştan korunması için muhtarlık binasının çevre üstünün veranda ile kapatılarak işçi kardeşlerimizin hizmetine sunağız” dedi.

Mahallelinin kendisini takdir edip, seçimlerde yetki vermesi halinde çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacaklarını belirten Vardar, ekibi ile gece gündüz sahada olacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.