DOLAR 32,4720 0.06%
EURO 34,8455 0.11%
ALTIN 2.477,760,64
BIST 9.530,47-0,18%
BITCOIN 2014702-3,19%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaş 73 yaşında

Vatandaş 73 yaşında

ABONE OL
6 Kasım 2020 10:49
Vatandaş 73 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de en eski gazetelerinden biri olan Vatandaş Gazetesi’nim 73’üncü yıl dönümü düzenlenen kokteyle kutladı.

Trakya City Otel bahçesinde korona virüs tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen kutlamada konuşan Gazetenin İmtiyaz Sahibi Ahmet Baran Yazgan, “Buradan helal ekmeğini evine götüren insanları çalıştırmak, beraber bir şeyler paylaşmak, toplum için yararlı şeylere öncülük edebilmek aslında bizim için başarının en güzeli ve bizi en çok mutlu eden şey.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasını yapan Vatandaş Gazetesi eski sahiplerinden Şanver Orunç, bugün burada yıllarca Edirne halkına hizmet vermiş büyük ve köklü Vatandaş Gazetesinin 73. Yılını kutladıklarını belirterek, gazete inşallah nice 73 yıllara başarılı çalışmalar sonucu ulaşacağını söyledi.

Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Edirne Belediye Meclis Üyesi Ahmet Baran Yazgan, koronavirüs salgını nedeniyle birçok etkinliğin ertelendiğini hatırlatarak, “Bunun bizlere sosyolojik ve beşeri etkileri kötü oldu ama aynı zamanda ekonomik etkileri de bizleri çok yaraladı. Maddi, manevi bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Tabii ki mutluyuz da güzelliklerini de yaşıyoruz. Hep kötü şeyleri konuşmak doğru değil. Buradan helal ekmeğini evine götüren insanları çalıştırmak, beraber bir şeyler paylaşmak, toplum için yararlı şeylere öncülük edebilmek aslında bizim için başarının en güzeli ve bizi en çok mutlu eden şey” dedi.

Kokteylde gazetenin köşe yazarı Fikri yalın ve Uzun yıllar Vatandaş Gazetesi’nde görev yapan Doğan Yürükler de birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından gazetenin 73’üncü Kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı; Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Baran Yazgan, Vatandaş Gazetesi eski sahiplerinden Şanver Orunç, Vatandaş Gazetesi Köşe Yazarı Fikri Yalın, Vatandaş Gazetesi’ne uzun yıllar emek veren Doğan Yürükler ve Vatandaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Emre Sedef birlikte kesti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.