DOLAR 32,3974 0.08%
EURO 34,8252 0.03%
ALTIN 2.398,700,09
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19262963,84%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vatandaşlar kışlık alışverişe başladı

Vatandaşlar kışlık alışverişe başladı

ABONE OL
14 Ekim 2023 10:52
Vatandaşlar kışlık alışverişe başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de hava sıcaklıklarındaki düşüş kendini hissettirmesiyle yerli yabancı tüm vatandaşların uğrak yeri Ulus Pazarı kışlık alışverişinde adresi oldu.

Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde pazara akın ederek alışverişini gerçekleştirdi. Soğuk havalar için kışlık çorap, kazak, mont, içlik, polar eşofman bulunan tezgahlar yoğun ilgi gördü.

“KIŞ SEZONU İLE CİDDİ ANLAMDA HEM ÜRÜN HEM MÜŞTERİMİZ VAR HERKES MEMNUN”

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Yüksel Barış Atkoşan, “Kış sezonunun açılmasıyla beraber tezgahları kışlık ürünlerin gelmesiyle beraber hem yerli hem yabancı müşterilerimiz kışlık ürünleri pazarımızdan tedarik edebilmek için yoğun bir alışveriş içerisindeler. Kış sezonunun açılmasıyla birlikte ciddi anlamda şu anda iyi durumda ürün çeşitimiz var. Yerli müşteri sayımız da gün geçtikçe artıyor. Okulların açılmasıyla birlikte yerli müşterilerimiz hareket ettiğimizde pazarımızda Bulgarlar, özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren yoğun bir şekilde alışverişlerini yapıyorlar. Esnaf mutlu, müşteriler mutlu, herkes mutlu. Fiyatlar, geçen seneye göre tabii ki artış gösteriyor ama yine de oldukça makul. Müşterilerimizin ilgi ve alakasından bunu da anlamak mümkün. Herkes memnun. Her şey çok güzel” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.