DOLAR 32,5423 0.25%
EURO 34,7676 0.06%
ALTIN 2.491,061,18
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20628034,05%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Voleybol’da hedef 1. lig

Voleybol’da hedef 1. lig

ABONE OL
19 Temmuz 2022 10:54
Voleybol’da hedef 1. lig
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig’inde mücadele edecek olan Tayakadın LTD. Çarşıspor, transferde ligin önemli oyuncularından olan Aslı Türker ve Buse Özden’i transfer etti.

Edirne’ye gelen Aslı Türker ve Buse Özden Edirne’yi çok beğendiklerini söylediler.

Tayakadın LTD. daha önce kadrosuna Burcu Geyik, Burçin Geyik, Nihal Çalışkan’ı transfer etmişti. Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor, 1.Lig hedefleri doğrultusunda transferin gözde ismi olan Aslı Türker, transferiyle rakiplerine büyük çelme taktı.

Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor transferlerinden Buse Özden, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Yeni Sincanspor’da oynarken, ikinci yarısını Karadağ takımlarından OK Gimnazijalac’da oynadı. Transferin gözdesi Aslı Türker’de 1.Lig’de Gaziantep Adam Voleybol’da oynadı.

GÖÇMEN, “HEDEFLERİMİZ BÜYÜK”

Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor Şube Başkanı Gürkan Göçmen, “Daha önemli transferler gerçekleştirmiştik. Takımın ana kadrosunu neredeyse Aslı ve Buse kurduk. Her ikisi de liglerin tecrübeli oyuncuları görülüyor. Bu sezon Edirne’ye Voleybol ziyafeti yaşatacağız” dedi.

MERCAN, “BİZE DESTEK OLUN”

Edirne Çarşıspor Başkanı Nedim Mercan, “Yıllarca Edirne’de salon sporlarında Voleybol’da büyük başarılar yoktu. Edirne’de Futbol, Basketbol’da zirveyi gördük. Şimdiyse Tayakadın LTD. Edirne Çarşıspor’u en iyi yerlere taşıyacağız. Bunun için liglerin en önemli oyuncularını transfer ettik. Takıma desteklerinden dolayı Gürkan Göçmen’e teşekkür eder, yolun sonu 1.Lig olsun diyorum” dedi.

TÜRKER, “EDİRNE’DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

Sultanlar Ligi ve  1.Lig’de yılarca boy gösteren Aslı Türker, “Yıllarca Sultanlar Ligi’nde Vakıfbank, Galatasaray, Beşiktaş’ta oynadım. Daha sonra 1.Lig’de şampiyonluğa oynayan takımlarda oynadım. Bu sezon ilk defa 2.Lig’de oynayacağım. Edirne’nin teklifi çok cazip geldi. Edirne’ye ilk defa geldim. İnşallah Voleybol’u burada bırakmak istiyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.