Kosova Polisi, ülkenin Kuzey Mitrovica ve Zvecan belediyelerinde “nefrete ve etnik gruplar arası bölünmeye neden olan” vakaların yaşandığını açıkladı.
Balkan News’te yer alan habere göre; Polis tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Mitrovica ve Zvecan belediyelerinde bazı binalar ve trafik levhalarında görülen “Wagner” yazılarının endişe yarattığı bildirildi.
Olayın faillerinin araştırıldığı kaydedilen açıklamada, Cumartesi akşamı Zubin Potok bölgesinde de bir kundaklama olayının yaşandığı ifade edildi.
İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının “kundaklama” sonucu meydana geldiği belirtildi.
GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026GÜNCEL
21 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
21 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).