DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050436-1,18%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yanan belediye dükkanları yenilendi

Yanan belediye dükkanları yenilendi

ABONE OL
21 Eylül 2023 16:37
Yanan belediye dükkanları yenilendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanlığı’na ait Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kiralık işyerinde 4 Ağustos tarihinde yangın çıkmıştı. Çiçekçi dükkânında başlayan yangın, dükkânların ahşap olması nedeniyle kısa sürede diğer işyerlerine de sıçramış ve 2 belediye dükkânı kullanılamaz hale gelmiş, bir dükkânın ise dış cephesi hasar almıştı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yangın sonrası esnafı mağdur etmeyeceklerini ve esnafı modern dükkânlar ile buluşturacaklarını söylemişti. Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın söz verdiği modern dükkânlar, Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede tamamlandı. Yeniden üretilen dükkanlarda eski ölçülere sabit kalındı ve çelik konstrüksiyon kullanıldı. Sıcağa ve soğuğa dayanıklı, dış cepheden ahşap bir görünüme sahip olan modern dükkânların anahtar teslimini ise Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptı.

Gürkan, “Kötü bir olay yaşadık. Hep birlikte üzüldük. Ama yeter ki cana bir şey gelmesin. Belediyemizin imkanlarıyla yaptığımız yeni dükkanlarımız hem esnafımıza hem de Edirne’mize hayırlı olsun” dedi.

Çiçekçi dükkânı, ETUS ofisi ve büfe olarak hizmete verecek olan modern dükkanlar ise hem vatandaşlar hem de esnaf tarafından çok beğenildi. Modern dükkanlar için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden esnaf bir daha böyle kötü olayların yaşanmamasını temenni etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.