DOLAR 32,2980 0.14%
EURO 34,8198 -0.05%
ALTIN 2.407,51-0,06
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2054816-0,86%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşagör, “Yaşanan olayı kınıyoruz”

Yaşagör, “Yaşanan olayı kınıyoruz”

ABONE OL
4 Aralık 2019 11:06
Yaşagör, “Yaşanan olayı kınıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, önceki gün Edirne’de bakkallık yaptığı iddia edilen bir kişinin tacizden tutuklanmasına değinerek, “Bu kişi bizim odamıza kayıtlı bir üye değil. Bakkal esnaflarda yaşanan olaya tepkili. Bakkal amca; her zaman mahallesine mahallede ki çocuklarına sahip çıkan, abilik, amcalık, babalık yapandır. Bu gibi olayı kınıyoruz. Bu tür olaylara karışan kişileri aramızda barındırmak istemiyoruz, barındırmıyoruz” dedi.

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, önceki gün bakkallık yaptığı iddia edilen bir kişinin tacizden tutuklanmasına yönelik açıklamada bulundu.

“BAKKAL ODAMIZDA BÖYLE BİR ÜYE YOK, GERÇEK BAKKAL BÖYLE BİR OLAYA KARIŞMAZ”

Yaşagör “Bir işletmede taciz olayı sosyal medyada ve basında gündeme geldi. Fakat bizim araştırmalarımıza göre de bizim bakkal odası üyemizin olmadığını tespit ettik. Bizim odamıza kayıtlı bir esnaf ve bakkal değil kendisi. Tabi ki herhangi bir kişinin bu taciz olaylarına ne şekilde olursa olsun karışmasını kınıyoruz. Kesinlikle bunu Edirne’mizde olmasını ayıplıyoruz. Bir bakkal olarak isminin geçmesinden de araştırdık. Bu kişinin 2 ay önce bu bakkalı devraldığını öğrendik. Fakat bizim odamızın üyesi değil. Hangi odaya kayıtlı olduğunu bilemiyorum ama bizim odamızda böyle bir üye yok. Biz diyoruz ki gerçek esnaf, gerçek bakkal bu gibi olaylara karışmaz” dedi.

“MAHALLENİN BAKKAL AMCASI ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKAN ABİLİK, BABALIK YAPANDIR”

Mahallenin bakkal amcalarının böyle olaylara karışmadığını, karışanları da barındırmayacaklarının altını çizen Başkan Yaşagör, “Kesinlikle biz diyoruz ki mahallenin bakkal amcası, her zaman mahallesine mahallede ki çocuklarına sahip çıkan, abilik, amcalık, babalık yapandır. Kesinlikle bu anlamda bugüne kadar böyle olaya rastlamadık. Bu gibi olayı kınıyoruz. Bu gibi olaya karışan kişileri aramızda barındırmak istemiyoruz, barındırmıyoruz. Bu olaydan sonra üyelerimizden telefon aldık, onlarda kınadı. Kesinlikle gerçek bakkal ve gerçek bir esnaf değil” dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.