DOLAR 32,3879 -0.37%
EURO 34,8295 -0.07%
ALTIN 2.394,56-1,15
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19046432,04%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşlı kadın köpeklerin saldırısına uğradı

Yaşlı kadın köpeklerin saldırısına uğradı

Edirne’de Ramazan Bayramının ilk günü Fırınlarsırtı TOKİ Konutları'nda başıboş 5 köpeğin saldırısına uğrayan 75 yaşındaki kadın boyun ve yüz bölgesinden yaralandı. Yaşlı kadına ilk müdahale olay yerinde yapılarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, mahalle sakinleri yaşanan olaya tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdı.

ABONE OL
12 Nisan 2024 13:20
Yaşlı kadın köpeklerin saldırısına uğradı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı’nın 1.günü Edirne Fırınlarsırtı TOKİ Konutları’nda tatsız bir olay yaşandı. Kurtuluş Mahallesi TOKİ Konutları DY 8 önünde 75 yaşındaki yaşlı kadın 5 köpeğin birden saldırısına uğradı. Başı boş sokak köpeklerinin saldırısıyla boyun ve yüz bölgesinden yaralanan yaşlı kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi gerçekleştirilen yaşlı kadının şimdilik durumunun iyi olduğu bir süre hastanede tedavisinin devam edeceği belirtildi. Vatandaşlar ise yetkililere seslenerek Kurtuluş Mahallesi’nin artık bir yerleşim belgesi olduğunun hatırlanması gerektiği ve bu sorunun derhal çözüme kavuşturulması gerektiği ifade edildi.

“KURTULUŞ MAHALLESİ TOKİ BÖLGESİ ARTIK BAŞI BOŞ KÖPEKLERİN CİRİT ATACAĞI YER DEĞİLDİR”

Kurtuluş Mahallesi Fırınlarsırtı TOKİ’de yaşanan köpek saldırısı sebebiyle tepkili olan vatandaşlar, “Fırınlarsırtı TOKİ konutlarında bizlerin defalarca şikayetine rağmen alınmayan tedbirler sebebiyle yaşlı bir kadın evinin girişinde köpekler tarafından saldırıya uğradı. Bu bölge sakinleri olarak yıllardır defalarca başıboş sokak köpeklerinden dolayı yetkilileri uyardık. Bir türlü çözüm bulunamadı. İnsanlar çoluğunu çocuğunu sokağa çıkaramaz oldu. Kurtuluş Mahallesi başı boş sokak köpeklerinin mahalle, apartmanlar içinde cirit atacağı bir muhit değil, artık yerleşim bölgesidir. Binlerce insan burada ikamet etmekte aynı zamanda öğrenci yurdu bulunmakta. Bugünde 1 tane de değil 5 tane köpek yaşlı bir teyzemize kendi evinin önünde saldırdı. Kanlar içinde kaldı. Olay yerine hemen ambulans çağırdık ve teyzemiz şu an hastanede tedavi altında. İlla bir kan dökülmesi mi gerekiyor bazı olayların ciddiyeti anlaşılması için? Yetkililere sesleniyoruz, derhal bu işe bir çözüm bulmalılar. Edirne Belediyesi de Edirne Valiliği de acilen bu bölgeye gerekli çalışmayı yapmasını talep ediyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.