DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20696781,16%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yaşlılardan anlamlı sergi

Yaşlılardan anlamlı sergi

ABONE OL
21 Mart 2023 10:44
Yaşlılardan anlamlı sergi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Yaşlılar Haftası kapsamında kentteki bir alışveriş merkezinde yaşlılar tarafından üretilen el emeği, göz nuru ürünler sergilenerek satışa sunuldu. Satılan ürünlerden elde gelirler ise deprem bölgesinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılması bağışlandı.

Edirne’de 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğü ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılar tarafından “Kermes” düzenlendi.

GELİRİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARA BAĞIŞLANDI

Edirne merkezdeki bir alışveriş merkezi bahçesinde kurulan sergi ile Huzurevlerinde hizmet almakta olan yaşlılar tarafından üretilen “el emeği, göz nuru ürünler” sergilenerek satışa sunuldu. Sergi açılışına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Dinç, Edirne Merkez Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak, Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürü Esra Eriş ve Huzurevi sakinleri katılım sağladı. Satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelirler ise deprem bölgesinden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılması için ilgili kurumlara bağışlandı.

VALİ VEKİLİ ZEHİN’E ZİYARET

Öte yandan hafta kapsamında Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Merkez Huzurevi Müdürlüğü ve Uzunköprü Süleybe Şefik Öztürk Huzurevi Müdürlüğü bünyesinde hizmet almakta olan yaşlılarımızı temsilen “yaşlı temsilcileri” Edirne Vali Vekili Sıdkı Zehin’i ziyaret etti.

Ziyarette Vali Vekili Zehin’e Huzurevlerinin işleyişi ve yaşlılar haftası boyunca gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gerçekleşen ziyarete; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç, Edirne Merkez Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak ve yaşlı temsilcileri katılım sağladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.