DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2042762-2,16%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazar kasa hatırlatması

Yazar kasa hatırlatması

ABONE OL
3 Aralık 2019 10:38
Yazar kasa hatırlatması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir sosyal medya hesabından sert çıktı

AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün kiracılarına yönelik fahiş artışlara sert tepki gösterdi. Eski Milletvekili Emir, 2002 krizinde esnafın Başbakanlık binası önünde yazar kasa atmasını hatırlatarak, “Milletin sinir uçları ile oynamayın. Bu hareketiniz hükümet ile millet arasını açmaya yarar”dedi.

AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, sosyal medya hesabından Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Osman Güneren’i adeta bombaladı. Eski Milletvekili Emir, sosyal medya hesabından, ‘Vakıflar Bölge Müdürü Osman Bey!’ diye başladığı mesajına, “Vakıf kiracılarının üzerinden elinizi çekin. Bu bir zulümdür. Zulümle abad olunmaz. Esnafın işlerinin yüzde 50 düştüğü bir zaman diliminde, bu kadar yüksek kiraları taşıması mümkün değildir” dedi.

“ÖNCE ESNAF, SONRA BÖLGE MÜDÜRÜ ALTINDA KALIR”

AK Parti 25. Dönem Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, vakıf kiracılarına ait artışların TÜFE’den yapılması gerektiğini önererek, “Aksi halde esnaf bunun altında kalır. Ama öncesinde siz kalırsınız. 2002 senesinde bir yazar kasa nelere sebebiyet verdiği herkesin hafızasındadır. Milletin sinir uçları ile oynamayın. Bu hareketiniz hükümetle milletin arasını açmaya yarar.” uyarısında bulundu.

“KASALAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ATILIR”

Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren’in kira artışları konusunda ısrarcı olmasının sonucunda esnafın yazar kasalarını bölge müdürlüğünün önüne atacağı uyarısında bulunan Eski Milletvekili Şemsettin Emir, “Buna hakkınız yok. Haddinizi bilin. Edirne esnafına üvey evlat muamelesi yapmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmez” şeklinde paylaşımda bulundu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.