DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045602-2,46%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yazgan’a kardeş protokolü

Yazgan’a kardeş protokolü

CHP belediye, il ve ilçe başkanları Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret etti.

ABONE OL
22 Kasım 2023 12:30
Yazgan’a kardeş protokolü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kurultay sonrası Genel Başkan Özgür Özel’i partinin Edirne’deki belediye başkanları ve il, ilçe yöneticileri ziyaret etti. Görüşmede Genel Başkan Özel Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ı hemen yanındaki koltuğa oturtarak ‘kardeş’ protokolü uyguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM yapılan grup toplantısından sonra, Edirne heyeti mecliste Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi. Görüşmeye, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, İpsala İlçe Başkanı Mıstık Ak, Süloğlu İlçe Başkanı Lütfü Serbest, Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, Lalapaşa İlçe Başkanı Zafer Ergen, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Enez İlçe Başkanı Osman Gülcan, Meriç İlçe Başkanı Saim Kaya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran,  Kırcasalih Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü, Beğendik Belediye Başkanı Muhammet Örnek ile Milletvekilleri Ahmet Baran Yazgan ile Ediz Ün katıldı. Heyette Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ise yer almadı.

FOTOĞRAFIN DİLİ

CHP ekibi tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflarda detaylar dikkat çekti. Genel Başkan Özgür Özel’in TBMM bulunan makam odasında gerçekleşen görüşmede, hemen sağındaki üçlü koltukta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Milletvekili Ediz Ün ve İl Başkanı Samet Kahraman yer aldı. Ancak Genel Başkan oturduğu koltuğun hemen yanındaki yere Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ı oturtarak heyete ve örgütü ‘özel’ mesaj verdi. Heyetin yanında odaya girildiğinde de Yazgan’a sıcak ve samimi bir şekilde sarılması da anlamlı bulundu.

Genel Başkan Özgür Özel’in bazı özel görüşmelerde onlarca kişinin yanında Edirne Milletvekili Ahmet Bardan Yazgan’dan, ‘kardeşim’ diye söz ettiği biliniyor.

BECAN NEDEN KATILMADI

CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a yakınlığıyla bilinen Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile İlçe Başkanı Muammer Çetiner de heyette yer almadı. Uzunköprü teşkilat ve belediye başkanının heyette yer almaması manidar bulundu. Bilindiği gibi Edirne Milletvekili Ediz Ün Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a aday gösterilmesini istemiyor.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.