DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080827-1,30%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni adli yılın ilk avukatı

Yeni adli yılın ilk avukatı

ABONE OL
10 Eylül 2020 10:40
Yeni adli yılın ilk avukatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni adli yılın ilk avukatı, Edirne Barosu’nda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını alan Av. İsmail Kaan Ülker oldu.

Törene, Edirne Barosu Başkanı Alper Pınar, Eski Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım’da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından burada bir konuşma yaparak, İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu 24 yaşındaki stajyer Av. İsmail Kaan Ülker’in, Baro için önemli bir temsil faaliyetinde bulunduğunu anlatan, Baro Başkan Pınar, “Kurgusal duruşma yarışmasında baromuzu temsil eden ekibin içinde yer aldı. Verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Biz her zaman şunu söyleriz, sonuçlardan çok gösterilen çaba daha önemlidir. Ailesini de kutluyorum. Gurur verici bir gün oldu. Meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.

“GURUR DUYUYORUM”

Avukat olduğu için çok mutlu olduğunu anlatan Ülker, “Baroya kayıtlı avukat olacağı için gurur duyduğunu söyledi. Ülker; “Stajım boyunca gerek meslek ile gerekse hayat ile edindiğim tecrübelerini ve birikimlerini sıkılmadan aktaran çıktığım yolda yanımda olan, desteğini esirgemeyen Avukat Özgür Yıldırım’ın yanında olmaktan onur duyuyorum. Meslek hayatım boyunca örnek alacağım avukatlar arasında olacak. Baroya kaydımı yaptırdıktan bu yana birçok meslektaşım ile tanışma fırsatım oldu. Tanıştığım meslektaşlarım içinde bir abi, kardeş diyebileceğim insanlarla tanıştım. Bugünlere gelmemde büyük emeği olan aileme çok teşekkür ediyorum. Bugünden sonra da aileme layık bir evlat olmak için mücadele edeceğim. Bundan böyle cübbemi koruyup hak sahiplerinin hakkını korumak adına gayret göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Baro Başkanı Av. Alper Pınar’ın Av. İsmail Kaan Ülker’e avukatlık yeminini ettirmesinin ardından Av. Özgür Yıldırım tarafından Ülker’e Avukatlık cübbesi giydirildi ve ruhsat takdimi yapıldı.

Hüsnü Sarıgül

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.