DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20778373,15%
Edirne

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yeni Başkan Harun Özen oldu

Yeni Başkan Harun Özen oldu

ABONE OL
29 Mart 2022 11:18
Yeni Başkan Harun Özen oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Başkan adayları Harun Özen ve Adam Kalkan’ın listelerinin yarıştığı kongrenin kazananı Harun Özen oldu.

Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Sanayi Sitesi’ndeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kuru divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ardından Genel Kurulda beyaz liste ile yarışan başkan adayı Adem Kalkan yaptığı konuşmada esnafın umudu ve sesi olmak için bu yola çıktıklarını belirterek, odayı tüm esnaflar birlikte yöneteceklerini, hayata geçirecekleri projelerle esnafa katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Kırmızı liste ile yarışan diğer başkan adayı Harun Özen de pandemi ve yaşanan ekonomik krizin esnafın belini büktüğüne dikkat çekerek, “Ticari hayatımıza katkı sağlayacak ve sosyal hayatımızın içinde olacak yenileşmiş bir oda anlayışı ile siz değerli esnaf arkadaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Bizlere görev verildiğinde yapacağımız tüm çalışmalarda şeffaf, yenilikçi, çağdaş ve iş birliğine önem veren iyi bir ekiple huzurunuzda olacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar, Kebapçılar Federasyonu Genel Başkanı ve İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sait Karabağlı ise seçim atmosferinin Edirne’ye yakışır şekilde olduğunu belirterek, bunun bir hizmet yarışı olduğunu söyledi.

Genel Kurulda meslek hayatında 25 yılını dolduran oda üyelerine önceki dönem başkanı Emin İnağ tarafından teşekkür plaketi verilirken, 32 yıl oda başkanlığı yapan Emin İnağ ise plaketi Türkiye Lokantacılar, Pastacılar, Tatlıcılar, Kebapçılar Federasyonu Genel Başkanı ve İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sait Karabağlı tarafından verildi.

Konuşmalar ve plaket takdim törenin ardından gedilen seçimlerde odaya kayıtlı 754 üyenin 492’si sandık başına giderek oy verdi. 3 oyun geçersiz saydığı genel kurulda beyaz liste ile yarışan Adem Kalkan 177 oy alırken, kırmızı liste ile yarışan Harun Özen ise 309 oy aldı. Böylelikle Edirne Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası’nın yeni başkanı Harun Özen oldu.

Başkan Özen’in yönetim ve denetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu; Alpay Kırmızı, Selçuk Filoğlu, Erol Altay, Sercan Yassıtepe, İlksen Özel ve Bülent Beştepe, Denetim Kurulu; Ahmet Çakır, Samet Köker ve Bayram Singer

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.