DOLAR 39,8906 0.08%
EURO 47,2964 0.25%
ALTIN 4.277,330,08
BIST 10.080,351,33%
BITCOIN 4216030-1.28499%
Edirne
29°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yeni Camii’de ilk iftarı Büyükelçi Sekizkök verdi

Yeni Camii’de ilk iftarı Büyükelçi Sekizkök verdi

ABONE OL
23 Kasım 2021 21:50
Yeni Camii’de ilk iftarı Büyükelçi Sekizkök verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin desteğiyle Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde inşa edilen Yeni Camii’de ilk iftarı Türkiye Cumhuriyeti Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök verdi.

İnşaatı henüz tamamlanan ve Ramazan Bayramı’nda ilk kez Bayram Namazı kılınacak olan caminin avlusunda soydaşlarla biraraya gelen Büyükelçi Sekizkök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve bayram tebriklerini Kırcaali halkı nezdinde bütün soydaşlara iletti.

Büyükelçi Sekizkök, Türkiye’nin her zaman soydaşların yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurguladı.

Kırcaali Belediye Başkanı ve HÖH Genel Başkan Yardımcısı Hasan Azis, Başmüftülük Yüksek İslam Şurası Başkanı Vedat Ahmet, Bölge Müftüsü Basri Eminefendi, İlçe Belediye Başkanları, yerel yöneticiler, Başmüftülük temsilcileri, öğretmenler, akademisyenler ve basın mensuplarının da aralarında olduğu her kesimden soydaşın biraraya geldiği iftar yemeğinin, Yeni Camii bakımından bir geleneğin de başlangıcı olması dilendi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r