DOLAR 32,5853 0.3%
EURO 35,0518 0.21%
ALTIN 2.458,730,94
BIST 9.798,910,85%
BITCOIN 20983510,58%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tuğra Market 6. şubesini açtı

Tuğra Market 6. şubesini açtı

ABONE OL
11 Kasım 2021 22:19
Tuğra Market 6. şubesini açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de bilinen bir ulusal markettin yerini devralan Edirne’nin yerli markası Tuğra Market, kentin en önemli noktalarından Ayşekadın da 6. Şubesini açtı.

Bin 400 metrekare kapalı alanı, 5 alışveriş kasası ve 35 yeni personelle birlikte kurdele kesimi ile açılan Tuğra Market’in açılışına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Edirne Baro Başkanı Alper Pınar, Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve çok sayıda Edirneli vatandaş katılım gösterdi.

“ULUSAL MARKETİ, YEREL MARKETİN ALIP ADININ TUĞRA OLMASI GURUR VERİCİ”

Kente 6. şubelerinin açılışının gururunu yaşadıklarını söyleyen Tuğra Market Sahibi Oktay Topalova, “2010 yılında Tuğra Center olarak bu yola çıktık. Eşimle birlikte bu işe başladık. Edirne Halkı’nın desteği ile birlikte 6. Şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz. Bu virüs zamanı bunu gerçekleştirmek zor olsa da bütün önlemler alarak önce halkımızın sağlığı, para kazanmak ikinci planda. Biz bu koşulları yerine getirerek bu organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Burada önemli olan her zaman söylediğimiz gibi ulusal bir marketi yerel bir marketin alıp, adının Tuğra olması bizim için çok gurur verici. Bunu başarmamızda bize faydası olan başta halkımıza, ailemize, çalışanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ULUSALDAN EDİRNELİ BİR YERLİ MARKAYA”

Kurdele kesimini gerçekleştiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Ulusaldan Edirneli bir yerli markanın açılışını yapıyoruz. Ben kardeşlerimi tebrik ediyorum. Allah inşallah nice işler nasip etsin. Buradaki en güzeli ulusaldan yerele dönüş. Buda en doğrusu ticaretin gelişmesi açısından” şeklinde belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.