DOLAR 39,5851 -0.32%
EURO 45,6681 -0.99%
ALTIN 4.322,051,03
BIST 9.311,88-2,19%
BITCOIN 4173738-0.12809%
Edirne
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Yesevi Hareketi Derneği’nden Emniyet Müdürü Karaburun’a ziyaret

Yesevi Hareketi Derneği’nden Emniyet Müdürü Karaburun’a ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yesevi Hareketi Derneği, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’u makamında ziyaret etti.

ABONE OL
12 Nisan 2025 11:52
Yesevi Hareketi Derneği’nden Emniyet Müdürü Karaburun’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yesevi Hareketi Derneği, Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yesevi Hareketi Derneği Edirne İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Yesevi Arama Kurtarma (YAK) Ekip Lideri Gülsevin Kuzu, Doğal Hayatı Koruma Birimi Başkanı Serdar Kıraçel ve Spor Birimi Başkanı Burak Tütün katıldı. İl Emniyet Müdürü Karaburun, konuklarını samimi bir şekilde karşılayarak, nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında konuşan Dernek İl Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın toplumun huzuru ve güvenliği için gösterdiği özveriye dikkat çekerek, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, her zaman fedakârca görevini yerine getirmiş, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi vazifesini ifa etmiştir. Aziz milletimizin barış ve emniyeti için büyük bir özveriyle hizmet eden polis teşkilatımızın 180. kuruluş yıl dönümünü gururla kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Sayın Müdürümüzün misafirperverliği için de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:

“Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana halkımızın güvenliğini sağlamak adına kararlılıkla görev yapmaktadır. Görevimizi yerine getirirken milletimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu destek, bizlere güç ve moral veriyor. 180. yılımızda bizleri unutmayan, teşkilatımıza olan güven ve sevgi dolayısıyla ziyarette bulunan Yesevi Hareketi Derneği’ne teşekkür ediyorum. Hep birlikte huzurlu ve güvenli bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz.”

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r