DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BIST 9.105,260,28%
BITCOIN 2270483-0,92%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşil alanlar dezenfekte ediliyor, halka açık yerler yıkanıyor

Yeşil alanlar dezenfekte ediliyor, halka açık yerler yıkanıyor

ABONE OL
17 Mart 2020 16:26
Yeşil alanlar dezenfekte ediliyor, halka açık yerler yıkanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırcaali Belediyesi, belediyeye ait Yeşillendirme, Bayındırlık ve Temizlik Şirketi ve Green Partners-BKS Şirketine, Kırcaali şehrinin içerisinde yer alan yeşil alanların dezenfeksiyonu ve halka açık yerlerin makine ile yıkanması için mektup gönderdi.

Talimat mektupları, COVID-19’un yayılması nedeniyle karmaşık salgın durumu ve 13 Mart 2020 tarihli Ulusal Meclisin olağanüstü hal kararının yanı sıra Sağlık Bakanı’nın 29 Mart 2020 tarihine kadar Bulgaristan genelinde koronavirüs salgınına karşı önlemlerin alınmasına ilişkin emirnamesiyle ilgilidir.

Salı günden itibaren Yeşillendirme, Bayındırlık ve Temizlik Şirketi, önceden hazırlanmış bir plan doğrultusunda Kırcaali’nin merkez kısmında ve semtlerinde buluna 81 çocuk oyun alanının dezenfeksiyonuna başlayacak. Parkların, anıtların önündeki alanların, merkez kilisenin önündeki bahçenin, Moskova Restoranı, Kültür Evi, Sanat Galerisi önündeki alanların, Bulair Caddesi’nden otogara kadar uzanan alanda, Belomorski Bulvarı’nda bulunan dinlenme yerlerinin vb. yerlerin dezenfeksiyonu yapılacak.

Park ve bahçe yerlerinden geçen veya oralarda dinlenen vatandaşların engellenmemesi için yeşil alanlarda dezenfekte çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlanacak.

Green Partners-BKS Şirketi, çarşamba gününden itibaren önceden hazırlanmış bir plan doğrultusunda şehrin sokaklarında yıkama çalışmalarına başlayacak. Birinci sınıf sokaklar her gün, ikinci sınıf olanlar haftada üç kez ve üçüncü ve dördüncü sınıf olanlar haftada bir kez yıkanacak. Yıkamama çalışmalarında Sağlık Bakanlığından onay alınan bir dezenfektan kullanılacak.

Trafiği engellememek için yıkama çalışmalarına sabahın erken saatlerinde başlanacak. Kaldırımlar, meydanlar ve diğer yaya alanları da yıkanacak.

(http://kircaalihaber.com/)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.