DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050440-2,18%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeşilay öğretmenler ile buluştu

Yeşilay öğretmenler ile buluştu

ABONE OL
22 Mart 2022 11:44
Yeşilay öğretmenler ile buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Yeşilay Şubesi, Edirne ili genelinde “Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele” kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Okul Müdürleri, Okullardaki Yeşilay Kulüp Sorumluları, Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele (TBM) Formatör Öğretmenleri ve Emniyet Mensubu Eğitimciler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen programa; Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Yeşilay Şubesi Başkanı Müzekka Bayrak, Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Yeşilay Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğretmenler katılım sağladı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, “Yeşilay’ın bağımlılıklar ile mücadele eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bu amaçla Yeşilay şubeleri, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM’lar) ve Yeşilay Gençlik-Spor Kulüpleri “Bağımlılıklar ile Mücadele Kapsamında” gerçekleştirdikleri faaliyetleriyle canla başla çalıştıklarını, çocuk ve gençlerin beden ile ruh sağlıklarını son derece önemsediklerinden bahsederek” gerçekleşen çalışmalarda her daim desteklerini esirgemeyen başta İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı da “Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele kapsamında Yeşilay ile işbirliği içerisinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen çalışmaların önemine vurgu yaptı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her türlü bağımlılıkta uzak tutulması gerektiğini dile getirerek, sağlıklı yaşamın önemi üzerine” konuşma gerçekleştirdi.

Edirne Yeşilay Şube Başkanı Müzekka Bayrak da Yeşilay’ın görev ve sorumluluklarından, okullar ile işbirliği içerisinde yürütülen ortak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Edirne Yeşilay Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence ise Yeşilay Spor Kulübünün bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam için “çocuklar, gençler ve yetişkinlere” yönelik yapılan ve yapılması planlanan sportif faaliyet çalışmaları anlattı.

Program “Bağımlılıklar ile Mücadele” çalışmaları kapsamında görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.