DOLAR 32,2277 -0.15%
EURO 35,1099 0.01%
ALTIN 2.499,521,36
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21523892,66%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Yeşilay’dan sağlıklı yaşam bisiklet ve doğa turu

Yeşilay’dan sağlıklı yaşam bisiklet ve doğa turu

Edirne Yeşilay Şubesi ve Edirne Yeşilay Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle “Sağlıklı Yaşam Bisiklet ve Doğa” tur programı düzenlendi.

ABONE OL
30 Nisan 2024 16:30
Yeşilay’dan sağlıklı yaşam bisiklet ve doğa turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Yeşilay Şubesi ve Edirne Yeşilay Spor Kulübü Derneği işbirliğiyle “Sağlıklı Yaşam Bisiklet ve Doğa” tur programı düzenlendi. Programa; Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Edirne Şube Başkanı Müzekka Bayrak, Edirne Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yence, Trakya Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluk Başkanı aynı zamanda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Yeşilay Üye ve Gönüllüleri ile aileleri katılım sağladı.

Tur Selimiye Camii Meydanı’ndan başlayarak, Değirmenyeni Köyü Şelalesinde son buldu. Gidiş ve geliş mesafesi olarak toplam 24 Kilometre pedal çeviren Yeşilay Bisiklet Grubu (YEŞİLBİS), Değirmenyeni Köyü Şelale alanında piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Etkinliğe katılanlar şelale alanında doğa turu, futbol, voleybol maçı, halat germe ve çuval yarışı, boyama etkinlikleri yaptı.

Gerçekleşen aktivitelerin sonunda; Edirne’nin yerel sanatçılarından Emre Çam tarafından çalınan saz eşliğinde türküler söylendi. Etkinliğin gerçekleştiği alanda temizlik çalışması yapılarak, çöplerin toplanmasıyla beraber program son buldu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.