DOLAR 32,5839 0.29%
EURO 35,0592 0.23%
ALTIN 2.456,580,85
BIST 9.815,381,01%
BITCOIN 20983610,75%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılbaşı alışveriş günleri başlıyor

Yılbaşı alışveriş günleri başlıyor

ABONE OL
15 Aralık 2022 10:56
Yılbaşı alışveriş günleri başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Yılbaşı Alışveriş Günleri başlıyor. Üreten kadınların el emeği ürünlerinin satışının yapılacağı Edirne Belediyesi Yılbaşı Alışveriş Günleri, 19-31 Aralık tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizasyonuyla 19-31 Aralık tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’nde Edirne Belediyesi Yılbaşı Alışveriş Günleri düzenlenecek. Edirne Belediyesi Türk Kültürü El Sanatları Üretim ve Geliştirme Merkezi, Edirne Belediyesi Morev Kadın Atölyesi, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Üretici Kadınlar Pazarı ve Emek Pazarı’nın maharetli kadınları yeni yıl için hazırladıkları birbirinden güzel ürünleri Saraçlar Caddesi’nde satışa çıkaracak. Yılbaşı Alışveriş Günleri, 19 Aralık Pazartesi Saat:11.00’deki açılış töreni ile başlayacak.

Yılbaşı Alışveriş Günleri’nin ikinci kez Edirneliler ile buluşacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirneli kadınlarımız Edirne’mizde çok güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Edirne Belediyesi olarak kadınlarımızın sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler, hiçbir zaman bir kadının bir erkeğin dördüncü karısı olmasını ya da bir erkeğin iki metre arkasından yürümesini kabul etmedik, etmeyeceğiz. Kadınlarımızın daha iyi şartlarda, daha eşit ve daha özgür bir dünyada yaşaması için elimizden gelen çabayı göstermeye, onlara kendilerini ifade edebilecekleri fırsatlar, iş imkanları ve sosyal ortamlar yaratmaya, çocuklarımıza daha aydınlık, daha güçlü ve daha özgür bir gelecek bırakabilmek adına kadınlarımızla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Hem yılbaşında sevdiklerine birbirinden güzel ve değerli hediyeler almak hem de kadınlarımızı desteklemek adına tüm Edirne halkını 19-31 Aralık tarihleri arasında Saraçlar Caddesi’ne düzenleyeceğimiz Edirne Belediyesi Yılbaşı Alışveriş Günleri’ne davet ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.