Edirne’nin Yıldırım Mahallesi’nde uzun yıllardır hizmet veren Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi (ASM), yenilenerek modern bir yapıya kavuşacak.
Edirne Valisi Yunus Sezer, Yıldırım Mahallesi’nde bulunan Yıldırım ASM’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Vali Sezer, İl Sağlık Müdürü İshak Yıldırım’dan merkezin mevcut durumu ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Sezer, mevcut yapının eskidiğine dikkat çekerek, “Yıldırım Mahallesi’ndeki vatandaşlarımıza daha kaliteli ve modern bir sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla, eski aile sağlığı merkezini yıkarak yerine yenisini yapacağız. Yeni merkezin kapasitesini iki kat artırarak çevre düzenlemesiyle birlikte vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız” dedi.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
12 Şubat 2025GÜNCEL
12 Şubat 2025GÜNCEL
12 Şubat 2025GÜNCEL
12 Şubat 2025MARMARA BÖLGESİ
12 Şubat 2025MARMARA BÖLGESİ
12 Şubat 2025GÜNCEL
12 Şubat 2025