DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056922-0,65%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yıldız Teknik Üniversitesi moda rüzgarı estirdi

Yıldız Teknik Üniversitesi moda rüzgarı estirdi

Yıldız Teknik Üniversitesi, öğrencilerin moda dünyasına adım atmalarını sağlayan ve ikinci kez düzenlenen "Wonderlande Defilesi" ile göz kamaştırdı.

ABONE OL
6 Mart 2024 12:16
Yıldız Teknik Üniversitesi moda rüzgarı estirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız Teknik Üniversitesi, öğrencilerin moda dünyasına adım atmalarını sağlayan ve ikinci kez düzenlenen “Wonderlande Defilesi” ile göz kamaştırdı. Davutpaşa Kampüsü’ndeki Tarihi Hamam’da gerçekleştirilen etkinlik, öğrencilerin moda tutkularını ve yaratıcılıklarını sergilediği, moda ve eğitimin bir araya geldiği özel bir platform oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Tasarım Kulübü’nün TaskModa ekibi tarafından organize edilen etkinlik, öğrencilerin tasarım, koreografi, makyaj, prodüksiyon ve modellik gibi alanlardaki yeteneklerini sergileme fırsatı sundu. Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle gerçekleşen eğitim programı çerçevesinde, ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından hazırlanan defile, öğrencilerin moda dünyasındaki çeşitli rolleri deneyimlemelerine olanak sağladı.

Katılımcılar arasında sektör profesyonelleri ve moda tutkunları da yer alarak, etkinliğin moda dünyasına yeni perspektifler getirmesine katkıda bulundu. Genç yeteneklerin moda endüstrisine olan ilgisi ve potansiyelleri, etkinlikte gözler önüne serilirken, yaratıcılık ve yenilikçilik ruhu vurgulandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nin öğrencilerinin moda dünyasına getirdiği yeni soluk, Wonderlandé Defilesi’nde gözler önüne serildi. Etkinliğe katkı sağlayan Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi, eğitmen Nedret Büyükasar, koreograf Asil Çağıl, makyaj ekibi Altier Academy ve tüm öğrenci modeller ile destek veren kurum ve kişilere teşekkür edildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.