DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BIST 9.066,80-0,14%
BITCOIN 2263885-0,80%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yılın ilk mezuniyet coşkusu

Yılın ilk mezuniyet coşkusu

ABONE OL
1 Haziran 2022 11:04
Yılın ilk mezuniyet coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesinde 2021-2022 Akademik Yılı’nın ilk mezuniyet coşkusu, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile yaşandı. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, diplomalarını alan öğrenciler kep atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Trakya Üniversitesinde yılın ilk mezuniyet heyecanı, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile başladı. 2021-2022 Akademik Yılı’nda diploma almaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. 310 öğrenci, düzenlenen törenle diplomalarına kavuştu. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, okul müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Edirne Belediye Bandosu’nun konseriyle devam etti.

Mezun öğrenciler adına konuşan okul birincisi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Sahra Tuna, birbirinden güzel anılar ve duygular eşliğinde gururlu bir şekilde okullarına veda ettiklerini ifade ederek, hayatlarının her alanında yanlarında olan ailelere ve saçtıkları ışıkla her daim yollarını aydınlatan akademisyenlere teşekkür etti.

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Hatipler, Trakya Üniversitesinin ülkesinin ve Balkanların bilim kalesi olduğunu vurgulayarak, böyle bir kurumun en köklü meslek yüksekokulu olmakla gururlu olduklarını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, mezuniyet gururunun yaşamasında en büyük payın öğrenci, aile ve öğretim elemanlarının olduğunu söyleyerek “Öğrencilerimizi ve üzerlerinde çok büyük emekleri olan kıymetli hocalarımı tebrik ediyorum. Bu süreçte büyük gayretleri ve emekleri oldu. Evlatları için en büyük fedakârlığı üstlenen ve büyük bir özveriyle her türlü desteği veren ailelere de teşekkür ediyorum” dedi.

Törende açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Okulunu birincilikle tamamlayan Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Sahra Tuna ve okul ikincisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencisi Demet Yüceer ile okul üçüncüsü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi İlayda Arda, plaketlerini hocalarının elinden aldı.

Tören, 2021-2022 eğitim – öğretim yılında dereceye giren diğer programlardaki öğrencilere plaketlerinin verilmesi ve mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesi ile devam etti. Mezuniyet töreni, meslek andının okunması ve öğrencilerin mezuniyet heyecanlarını ve coşkularını hep birlikte keplerini havaya atarak kutlamaları ile sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.