DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2061705-0,50%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Yunus’lar nefes kesti

‘Yunus’lar nefes kesti

ABONE OL
5 Kasım 2022 10:46
‘Yunus’lar nefes kesti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 12 polisten oluşan Yunus Timi başarıyla tamamladıkları 5 haftalık eğitim ardından görevlerine başladı. 8’i erkek 4’ü kadından oluşan 12 polis memuru eğitimlerin ardından Yunus ekip kadrosuna seçildi.

Görev öncesi Sarayiçi’nde bir gösteri sergileyen Yunus Timleri, motosiklet üzerinde ileri sürüş teknikleri, silahlı sürüş, akrobasi hareketleri ve suçlunun yakalanma anının canlandırıldığı gösteri izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Gösteriyi dikkatle izledikten sonra Yunus Timi’ne başarılar dileyen Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, “Yunus polislerimiz çok iyi görev yapıyorlar. Halkın gözünde de çok iyi bir yerdeler. Hepsi canla başla çalışıyor. Bu iki görevi de çok iyi yapacaklarına eminim” dedi.

“YUNUS POLİSLERİMİZ ÇOK İYİ GÖREV YAPIYORLAR”

Emniyet İl Müdürü Mustafa Alçalar, “Kadroda çalışan polis memurlarımızdan seçtiğimiz 8 erkek 4 kadın olmak üzere 12 polis memuru çeşitli sınavlardan ve testlerden geçerek bu kursa katıldılar. Bunlar hem fizik olarak seçildiler hem de psikolojik testlerden geçtiler. 5 hafta uzman eğiticiler tarafından kurs gördüler. Şu anda 5 haftayı başarıyla tamamladılar. Hepsi birere yunus polisi oldu. Edirne Emniyet Müdürlüğümüzde çalışan 16 yunus polisimiz vardı. 6 yunus polisimizle birlikte Edirne’de 22 tane oldu. Diğer 6 tanesi de Keşan’da görev yapacaklar. Polisin görevi 2 çeşittir. Birisi suçu işlenmeden önce önleme görevi, diğeri ise adli görevdir suç işlendikten sonra suçluları yakalamaktır. Bu iki anlamda da yunus polislerimiz çok iyi görev yapıyorlar. Halkın gözünde de çok iyi bir yerdeler. Hepsi canla başla çalışıyor. Bu iki görevi de çok iyi yapacaklarına eminim. Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza ve daha önceki arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Allah kaza bela vermesin. Hayırlısı olsun. Daha önceki yunus polislerimiz kadar başarılı olacağınıza inanıyorum. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum. Motorlarınızı dikkatli kullanın Allah kaza bela vermesin. Tekerlerinize taş değmesin” ifadelerini kullandı.

Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, gösteri sonrası kendi de motosiklete binerek göreve başlayan Yunus Timi ile birlikte şehir turu gerçekleştirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.