DOLAR 32,5152 -0.1%
EURO 34,8076 -0.19%
ALTIN 2.427,55-0,09
BIST 9.700,230,57%
BITCOIN 2153840-0,54%
Edirne
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yüz kızartan sözler

Yüz kızartan sözler

ABONE OL
9 Kasım 2021 18:27
Yüz kızartan sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızı yaşındaki bir kadını cinsel içerikli sesler çıkartarak tacizden kesinleşmiş cezası bulunan  Şükrü Benli’nin bu kez kendisinden 33 yaş küçük, 17 yaşındaki başka bir kızı da tehdit edip ardından hakaret etmekten ceza aldığı ortaya çıktı.

Edirne Tarihi Alipaşa Çarşısı’nda tekstil ürünleri satan ve haftalık bir gazetenin Yazı İşleri Müdürü olarak görünen, ancak daha çok sosyal paylaşım sitesinde kendi adına açtığı hesaptan şehrimizdeki bir çok kişi , kurum ve kuruluşa yönelik paylaşımlarında kendisini adeta ‘dürüstlük abidesi’ olarak tanıtan Şükrü Benli’nin genç kıza sarkıntılıktan sonra bu kez işyerinden ayrılan 17 yaşındaki genç bir kıza da ağır hakaretlerde bulunup tehdit etmekten de kesinleşmiş cezası olduğu ortaya çıktı.

Edirneli esnaf  Şükrü Benli’nin sosyal paylaşım sitesindeki kendi adına açtığı hesapta kendisini kamuoyuna tanıttığının aksine genç bir kıza sarkıntılığın dışında bu kez işyerinde çalıştıktan sonra ayrılan 17 yaşındaki bir genç kızı tehdit edip hakaret ettiği  öğrenildi.

Alipaşa Çarşısı’nda tekstil ürünleri satan ve son dönemde “İş değişikliği nedeniyle zararına satış” şeklinde afişler asan sözde sosyal medya kahramanı Şükrü Benli’nin işyerinde yanında çalışan 17 yaşındaki N.G. işi bıraktı. Bu duruma çok sinirlenen Benli işi bırakan çalışanına ağır hakaret ve tehditlerde bulununca genç kız şikayetçi oldu.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nde Hakaret ve Tehdit suçlaması ile hakkında dava açılan sanık Şükrü Benli suçlamaları kabul etmeyerek, genç kızın yanında çalıştığını, daha sonra ayrıldığını söyledi. Zanlı Benli, savunmasında işyerinden ayrılan 17 yaşındaki N.G. ile karşılaştıklarında, ‘işyerinden neden ayrıldın, utanmıyor musun, böyle bir terbiyesizlik yaptın’ dediğini ve bunu da sitem etmek amacıyla söylediğini anlattı.

BENLİ’DEN KIZI YAŞINDAKİ KIZA YÜZ KIZARTAN SÖZLER

Edirne 1. Sulh Ceza Mahkemesi yargılama sonunda, dosyadaki delil durumu ve tanık beyanlarını da dikkate alarak, mağdur genç kızın Benli’nin işyerinden ayrılıp başka bir işletmede işe başlamasından sonra şu sebeple bir çok kez, ‘seni döverim’ diyerek tehdit ettiği ve ayrıca, “utanmıyor musun, terbiyesiz, orospu, şırfıntı, a… koyduğum” diyerek birçok kez hakarette bulunduğunu gerekçeli kararında yazdı.

CEZA ERTELENMEDİ

Edirne 1. Sulh Ceza Mahkemesi sanık Şükrü Benli’nin 17 yaşındaki mağdureye yönelik suçunu sabit görerek 90 gün adli para cezasına hükmetti. Ancak mahkeme daha sonra cezada indirim yaparak Benli’nin hakaret suçundan cezasını 75 gün adli para cezasına indirdi. Mahkeme  daha sonra cezayı 1500 TL adli para cezasına çevirdi. Mağdur genç kızın şikayetinin devam etmesi nedeniyle de verilen cezayı ertelemedi.

TEHDİTTEN AYRICA 5 AY HAPİS

İşyerinden ayrılan 17 yaşındaki genç kız N.G.’yi hayatına yönelik bir saldırı gerçekleştireceği şeklindeki sözleri nedeniyle tehdit suçundan ise Şükrü Benli önce 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme daha sonra cezayı 5 ay hapse indirdi. Mahkeme ayrıca hükmün 5 yıl süre ile

ertelenmesine ve denetime tabi tutulmasına karar verdi.

KESİNLEŞTİ

Sanık Şükrü Benli’nin kararlara yönelik yaptığı itiraz 3. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Bunun üzerine kendisinden 33 yaş küçük, 17 yaşındaki yanından ayrıldığı için genç bir kızı tehdit etmesiyle ilgili bu karar da kesinleşti.

SARKINTILIKTAN DA CEZALANDIRILMIŞTI

Bilindiği gibi Şükrü Benli daha önce de Gölhisar Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kendisinden 21 yaş küçük genç kıza telefonla sarkıntılık yaptığı gerekçesi ile ceza almıştı.

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.