DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2038411-2,30%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zobar, “Hain eylemler başarılı olamayacak”

Zobar, “Hain eylemler başarılı olamayacak”

ABONE OL
5 Şubat 2022 13:23
Zobar, “Hain eylemler başarılı olamayacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Edirne İl Temsilcisi Nedim Zobar, Samsun’daki Onur Anıtı’na yapılan saldırıya tepki göstererek, Cumhuriyetin çocuklarının şahlanarak büyümesini hazmedemeyenlerin bu saldırıyı gerçekleştirdiğini öne sürerek, hain eylemlerin başarılı olmayacağını ifade etti.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Edirne İl Temsilcisi Nedim Zobar, yaptığı açıklamada Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’daki Onur Anıtı’na yapılan saldırıyı kınadı.

“CUMHURİYETİN ÇOCUKLARI KORKUSUCAZ CUMHURİYETİ KORUMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde milli mücadeleyi başlattığı şehir olan Samsun’da Onur Anıtına bir saldırı gerçekleştirildiğini hatırlatan Zobar, “”Korkusuzluk ve Türklüğün Gücü” temalı anıta yapılan bu saldırı aslında kindar neslin ne kadar korkak ve kaçak yollarla mücadelesini sürdürme çabalarını ortaya koymaktadır. Milli mücadelenin başladığı tarihten itibaren Cumhuriyet çocuklarının aynı bu anıtta sembolize edildiği gibi şahlanarak büyümesini hazmedemeyenlerin gerçekleştirdiği bu hain eylem sadece Gazi Mustafa Kemal’in anısına yapılan bir saygısızlık değildir. Çünkü anıtta Gazi Mustafa Kemal ile birlikte savaş hatlarına cephane taşıyan şanlı halk da yer almaktadır. Başta Atatürk olmakla beraber Cumhuriyetin tüm değerlerine savaş açmış bu zihniyet bilmelidir ki Kuvay-i Milliye ruhuna verebilecekleri zarar sadece bundan ibarettir. Cumhuriyet çocukları olarak belirtmek isteriz ki Gazi Mustafa Kemal ve kahraman Türk halkı tıpkı o anıtta betimlendiği gibi korkusuzca Cumhuriyeti korumaya devam edecektir. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyoruz ve bu haince eylemlerinin başarılı olamayacağını bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.