DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2059422-0,63%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zorlu asfalt mesaisi

Zorlu asfalt mesaisi

ABONE OL
27 Temmuz 2023 10:22
Zorlu asfalt mesaisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Termometrelerin 41 dereceyi gösterdiği Edirne’de, Edirne Belediyesi ekipleri asfaltlama, parke taş ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Edirne’nin en sıcak günlerinden birini yaşadığını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hava sıcaklığının 41 dereceye ulaştığı kentte çalışmalarına büyük bir özveriyle devam eden Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Edirne’de hava sıcaklığı günlerdir mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. En sıcak günlerinden birini yaşayan kentte termometreler 41 dereceyi gösterirken, Edirne Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları sonrasında gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Edirne Belediyesi ekipleri altyapı çalışmaları tamamlanan Fatih Mahallesi Ümran Akkan Caddesi’nde asfalt çalışması, Fatih Mahallesi izzet Arseven Caddesi ve 66. Sokak’ta beton kaldırım çalışması, Şükrüpaşa Mahallesi 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Bölgesinde beton kaldırım çalışması, İstasyon Mahallesi Yedi Cadde üzerinde parke taş onarımı ve Barutluk Mahallesi Acı Çeşme Mezarlığı bölgesinde perde beton çalışması gerçekleştiriyor.

Bunaltıcı sıcaklarda çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştirerek, Edirne halkına en iyi hizmeti vermeye çalışan Belediye emekçilerine Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan da teşekkür geldi. Belediye emekçilerinin gece-gündüz, yaz-kış demeden büyük bir fedakarlıkla Edirne için hizmet ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Recep Gürkan, 41 derecede verilen emeğin ve akıtılan alın terinin bu kent için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Ekiplere sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile teşekkür eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün Edirne’miz en sıcak günlerinden birini yaşıyor! Hava sıcaklığının 41 dereceyi bulacağı bugün de ekiplerimiz sahada asfaltlama, parke taş ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor. Sevgili çalışma arkadaşlarım; emeğiniz çok değerli, çok kıymetli. Tüm Edirne halkı adına teşekkür ediyorum. Ayağınıza taş değmesin”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.