Hayrabolu Belediyesi ve Tekirdağ İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğince düzenlenen panayırda üreticiler en güzel koçlarını sergiledi.
Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, konuşmasında, bu yıl panayırın birincisini düzenlediklerini söyledi.
Tarım ve hayvancılığın ilçede önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden İnan, panayırı geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti.
Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca da panayırın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Panayıra katılan üreticilere kurayla kuzu ve çeşitli hediyeler verildi.
Etkinliğe, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026
1
Tekirdağ’da Kybele heykeli müze ziyaretçilerinin gözdesi
2
Tekirdağ’da sahilin bir kısmı kırmızı yosunla kaplandı
3
Trakya’daki kar yağışı tarla bitkilerinde kuraklık stresini ortadan kaldırdı
4
Tekirdağ’da eşini darbederek öldüren zanlı tutuklandı
5
Tekirdağ’da devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı