DOLAR 32,4697 -0.07%
EURO 34,7415 -0.68%
ALTIN 2.437,270,06
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062384-0,54%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

26 yıllık taksici başkanlığa aday

26 yıllık taksici başkanlığa aday

ABONE OL
17 Aralık 2021 11:29
26 yıllık taksici başkanlığa aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değirmen Taksi Durağı Başkanı 26 yıllık taksici Erdal Çağlayan, önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek olan Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıkladı. Çağlayan, “Şeffaf katılımcı her üyenin tek tek sözü olduğu bir anlayışla Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adayım” dedi. Oda başkanlığı için daha önce ETUS Başkanı Hakan Giyik ve mevcut başkan Ali Şahin de aday olduğunu açıklamıştı.

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 26 Ocak Pazar günü gerçekleştirileği Genel Kurul öncesi başkanlık yarışı kızışıyor. Değirmen Taksi Durağı Başkanı 26 yıllık taksici Erdal Çağlayan da düzenlediği basın toplantısında Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

 “SEVİYELİ VE ÖTEKİLEŞTİRMEDEN GÜZEL BİR SEÇİM GEÇİRMEK”

Çeyrek asırlık taksicilik süreci yaşadığını ve bu süreçte mesleğine ve alnına kara leke sürdürmediğini aktaran başkan adayı Çağlayan “Çok adaylı yapılan seçimler her zaman daha heyecanlı geçmiştir. Ben çalışarak 26 yılımı doldurdum taksicilik mesleğinde. Çeyrek asır bu. Neler yaşadım bu 26 yılda doldurduğumuzu anlatsak vakit yetmez. Bu sürede ne alnıma ne mesleğime kara leke sürdürmeme onuru var bende. Esnaf izi tanıyor. Bizde esnafı tanıyoruz. Halen Değirmen Taksi Durağı’nın başkanlığını yaparak meslek hayatıma devam ediyorum. Bu 26 yıllık meslek hayatımın verdiği onur ve hür irademle bende bu hizmet yarışında varım” dedi.

“HODRİ MEYDAN”

Diğer adaylarla istedikleri televizyon ya da platformda çıkarak adaylık sürecinde sektör konusunda tartışma teklif eden Çağlayan “Kimseyi karalamadan, kimseyi eleştirmeden bu süreci geçirmek en büyük arzum. Diğer aday arkadaşlardan arzum, seçim yarışında birbirimiz hakkında tek taraflı eleştiriler yapacağımıza, birbirimizi yaralayacağımıza gelin beraber televizyonda ya da başka platformda beraber olalım. Yapılanlar yapılmayanlar, yapılması gerekenler ya da yanlış yapılanlar hakkında yüz yüze tartışalım. Hodri meydan. Birisi de kabul etse onunla da tartışırım” dedi

“KALBİMİZİ VE SÖZÜMÜZÜ HİÇBİR KURUM VE KİŞİLERE İPOTEKLEMEDEN ADAYIM”

Kimseye bağlı olmadan üyelerin hakları için mücadele vereceklerini söyleyen Çağlayan “Bizim şikayet ettiğimiz hususlar olmuştur. Biz şikayetten çok itiraz ediyoruz. Bunlar ayrı şeyler. İtiraz bir duruş ve hedef gerektirir. Bizlerde bu hedef doğrultusunda dik duruşumuz ve düşüncelerimizdeki samimiyete inanan insanlardır. Kalbimizi ve sözümüzü hiçbir kurum ve kişilere ipoteklemeden üyesinden aldığını üyesine harcayan, şeffaf katılımcı her üyenin tek tek sözü olduğu bir anlayışla Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adayım. Minibüsçüsü, taksicisi, biçerdöveriyle, köy minibüsleri, rent a car, otopark gibi her mesleğin tek tek sesi olmak için varım” dedi.

BAŞKAN ADAYI SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Bilindiği gibi Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adaylığına daha önce ETUS Başkanı Hakan Giyik ve mevcut başkan Ali Şahin adaylığını açıklamıştı. Erdal Çağlayan’ın da adaylığını açıklaması ile birlikte başkan adayı sayısı 3’e yükseldi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.