Kırklareli Valiliğince asayiş koordinasyon toplantısı yapıldı.
Vali Osman Bilgin başkanlığında Valilik Atatürk toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kadına yönelik şiddet, uyuşturucu ile tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığıyla mücadele konuları görüşüldü.
Bilgin, konuşmasında, kentte asayişin sağlanması için kolluk kuvvetlerinin özverili bir şekilde çalıştığını söyledi.
Asayiş olaylarına yönelik kolluk kuvvetlerinin 7/24 görev başında olduğunu ifade eden Bilgin, huzur ve sükunet ortamı oluşması ve mevcut konumun da korunması için mücadele ettikleri belirtti.
Toplantıya, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Albay Şenol Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Mit Bölge Başkanı Ergin Bozdemir, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Kadir Oğuz ile vali yardımcıları, kaymakamlar ile bazı kurum müdürleri katıldı.
(AA)
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).