DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046912-2,69%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’da indirim günleri başladı

Keşan’da indirim günleri başladı

19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Bayramı’na özel gerçekleştirilen “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliği düzenlenen kortejle başladı.

ABONE OL
17 Kasım 2023 00:24
Keşan’da indirim günleri başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Kasım Keşan’ın Kurtuluş Bayramı’na özel gerçekleştirilen “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliği düzenlenen kortejle başladı.

Korteje; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Keşan Teşkilat Başkanı Adnan Vural ile İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Uslu ve Tahir Özçınar, Keşan Belediye Meclis Üyesi Feridun Tümer, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Koru, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Kaymaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mutlu Gezer, Dülgerler İnşaat Sanatkarları Elektrik Tesisatçıları Odası Başkanı Ertuğrul İlman, Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Hasan Kocaman, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkan Vekili Mustafa Çakır, Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odası Başkan Vekili Hüzeyir Ergin ile vatandaşlar katıldı.

Kortej, Keşan Kent Müzesi önünden saat 11.00 sıralarında Keşan Belediye Bandosu’nun marşları ile başladı ve Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan yeni Atatürk Anıtı önünde son buldu.

Korteje katılanlar Hastane Caddesi, Önder Caddesi ve İsmet Önünü Caddesi güzergahını kullanarak, Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde yürüdü.

Kortejin ardından program protokol konuşmaları ile devam etti.

İlk olarak söz alan Kocaman, Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutlayarak, tüm vatandaşları “İndirim Günleri Keşan’da” etkinliğine davet etti.

Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz

Hasan Kocaman’ın ardından söz alan Necmi Kaymaz, 100 yıl önce Keşan’ı düşman işgalinden kurtaranları saygıyla andıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bugün Filistin’de yaşananların veya 100 yıl önce bölgemizde yaşanan savaşın bir daha yaşanmaması için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine taşıma sorumluluğumuzu hiç unutmamalıyız. Bu vesileyle Keşan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutluyorum.”

Hem halkımıza hem de üyelerimiz ve yerel işletmelerimize fayda sağlamış oluyoruz

Daha sonra konuşan Şapçı ise geçtiğimiz yıl kapsamlı olarak yaptıkları indirim günleri etkinliğini bu yıl daha da büyüterek gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Keşan’ımızın kurtuluşunun 100. yılına özel üç gün boyunca konserler, aktiviteler, yarışmalar, çekilişler vb. birçok etkinlik düzenledik. Keşan’ımızın 101. yılında da etkinlik ve faaliyetlerimizi geliştirerek ve yenileyerek daha kapsamlı bir program hazırladık. 16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde dört gün boyunca bando dinletileri, sokak müzikleri, halk dansları toplulukları, oyun grupları, maskotlar, ateşbaz, tahta bacaklı adamlar, sokak sergileri, yöresel ürün pazarları gibi birçok etkinlik yine bölge halkımız ile birlikte olacak. Bu etkinlik sayesinde bölgemiz iş insanlarımızın ticari faaliyetlerini attıracak çalışmaları geçmişte olduğu gibi bugün de devam ettiriyoruz. Hem halkımıza hem de üyelerimiz ve yerel işletmelerimize fayda sağlamış oluyoruz. Her yıl program kapsamında hazırlıkları birlikte yürüdüğümüz Belediyemiz, Keşan Ticaret Borsası ve Esnaf Odalarımıza tek tek teşekkür eder, sargılarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

Tüm Trakya’ya örnek olacak bir etkinlik yapıyoruz

Program Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşmasıyla sürdü.

Keşan’ın kurtuluşunun 101. yılını kutlayan Helvacıoğlu, “İndirim günleri etkinliğimize start veriyoruz. Yaklaşık 10 yıldır bu etkinliği düzenliyoruz. Kurtuluş Caddesi’nde başladık ve tüm Keşan yayıldı. Kurtuluş Caddesi esnafımıza teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğin tüm Keşan’a yayılmasına sebep oldular. Bereketi her yere dağıttılar. Tüm Trakya’ya örnek olacak bir etkinlik yapıyoruz. Başarılı bir ticari hikayeye imza atıyoruz. Bu birlik ve beraberlik Keşan’ın meşhuru. Keşan’ın nesi meşhur dediklerinde birlik ve beraberliğimiz demekten çekinmeyin. Keşan’ın 101. Kurtuluş bayramını yaşıyoruz. 2. yüzyıla başlıyoruz. Atalarımıza borcumuz var.” dedi.

4 gün sürecek olan etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz

Keşan’da bir şenlik olduğunu ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu şenliğimize komşu il ve ilçelerimiz, komşu ülkelerimiz katkı verecek. Keşan’da bayram var. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ecdadımız kurtuluşumuz için mücadele etti. Şimdi mücadele ekonomi, kalkınma gelişim. Keşan’ın markalaşma dönemindeyiz ve bunu başaracağız. Gelen misafirlerimiz ‘Keşan’ı Keşan yapmışsınız’ diyecekler. Bunu birlik ve beraberlik içerisinde yapacağız. Siyasi büyüklerimize,milletvekillerimize Valimize, Kaymakamımıza, Keşan Belediye Meclisime, belediye personelimize, oda ve borsamıza, esnaf odalarımıza teşekkür ediyorum. Edirne’nin gururu olacak kadar güzel bir ortam var Keşan’da. 100’ü aşkın esnafımız etkinliğimize katıldı. 4 gün sürecek olan etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz.”

Haber Merkezi 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.