DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044007-2,73%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Helvacıoğlu, Ahmet Tek’i başarılarından dolayı tebrik etti

Helvacıoğlu, Ahmet Tek’i başarılarından dolayı tebrik etti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,  İstanbul Avrasya Maratonu'nda 1. olan Keşan Belediyespor atletizm sporcusu Ahmet Tek’i başarılarından dolayı tebrik etti.

ABONE OL
16 Kasım 2023 12:25
Helvacıoğlu, Ahmet Tek’i başarılarından dolayı tebrik etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,  İstanbul Avrasya Maratonu’nda 1. olan Keşan Belediyespor atletizm sporcusu Ahmet Tek’i başarılarından dolayı tebrik etti.

Saat 14.00 sıralarında konuyla ilgili olarak Keşan Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen programa Mustafa Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan Belediyespor yöneticileri, Keşan Belediyespor Atletizm Antrenörü ve Sporcusu Ahmet Tek katıldı.

“Bu başarıların hep birlikte arkasında olacağız”

Burada konuşan Helvacıoğlu, Bugün Belediyespor’un çok önemli başarıları imza attığını belirterek, “Belediyesporumuzun hem atletizm sporcusu hem de antrenörü Ahmet Tek kardeşimiz 37 bin kişinin katıldığı Avrasya Maratonu’nda 8 km koşusunu birinci olarak tamamladı. Kendisini ve başarıları ile bizi gururlandıran tüm Belediyespor ailemizi tebrik ediyoruz. Sporu ve sporcusuyla anılır bir kent oluşturma sözü vermiştik. Semt sahaları, stadyum, kapalı spor salonu kısacası sportif faaliyet gösterilen tüm alanlarda yaptığımız yatırımları başarılarımız ile taçlandırıyoruz. 5 yıl sonunda yatırımlarımızın meyvelerini almaya başladı. Görev süremiz boyunca birçok spor projesini hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Semt sahalarımız, yenilediğimiz Atatürk Stadyumu’muz, olimpik yüzme havuzumuz ve daha sayamadığımız birçok projede büyük mesafeler kat ettik. Sporu ve sporcuyu sevdiren bir anlayış ile bu hizmetleri yürütürken, Keşan tarihinde görülmemiş spor ve gençlik yatırımları yapan bir belediyenin başkanı olarak; spora ve sporcuya gönülden değer veren bir kardeşiniz olarak; bu başarıların hep birlikte arkasında olacağız. Keşan Belediyesi olarak hedefimiz her daim şampiyonluk ve Ahmet kardeşimiz bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için büyük çaba sarf etti. Bu organizasyon ve yarışmalar çok kıymetli. Katılan, emek veren ve hazırlayan tüm hocalarımız dahil olmak üzere herkesi bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Atletizm sporcularımız başarılı sporcular olacak. Başta Belediyespor’da emeği geçen herkese teşekkür ederim. Belediyespor çok önemli başarılara imza atıyor. Bu onur ve gururla gönülden saygı, sevgi ve hürmet ile selamlıyorum.” dedi.

“Keşan sporda da marka olmaya devam edecek”

Ahmet Tek’in ilk başarısı olmadığını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Burada tek başına koşarken, göreve seçildikten sonra çeşitli illerdeki yarışmalara katılmak için şahsımı ziyaret etti ve yardım istedi. Artık yardımdan ziyade Keşab Belediyespor’un içerisine davet ettik. Bu gücü alınca arkasına bakmadan koşmaya başladı. 2020’de Gelibolu’da 1., Bozcaada’da 1., 2021’de İstanbul’da iki koşuda 1., 2022’de İstanbul’da Asya Maratonu’nda koştu 1., 2022’de Gelibolu’da 1., 2023’te Bursa’da 1., son İstanbul koşusunda arkasında 37 bin kişiyi bıraktı yine 1. oldu. Ahmet Tek adı da tek kendi de tek. Keşan’ı en iyi şekilde temsil eden, sporcu yetiştiren bu kardeşimizi herkesin huzurunda alkışlıyoruz. Sadece atletizmde değil basketbolda 100’e yakın oyuncumuz, halk oyunlarımız, karate branşımız. Karatede de çok iyi gidiyoruz. Belçika’ya yarışmacı gönderdik. Türkiye’yi temsil etti. Uluslararası müsabakalara katılır hale geldik. Bu stadyumda daha ne cevherler var. İnternet, uyuşturucu, kumar, sigara bağımlılığında kurtaracağız gençlerimizi. Sporu sevdireceğiz. Birlikten güç doğacak. Keşan sporda da marka olmaya devam edecek.”

“Aldığım kupalar sadece benim değil tüm Keşan’ın, Keşan Belediyespor’un”

Daha sonra söz alan Tek ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Yıllarca bu statta antrenman yaptım. Burada bana böyle güzel bir program yapıldığı için çok mutluyum. Avrasya Maratonu’nda şampiyon oldum, ancak bu kadar sevinmedim. Bugün yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük motivasyon kaynağım sizlersiniz. Ben bu gücü aldıktan sonra olimpiyat şampiyonluğunu düşünüyorum. İnşallah daha büyük başarılar gelecek. İstanbul’da Başkanımızın ‘Yürü be koçum’ diye paylaştığı bir fotoğraf vardı. 37 bin kişiyi arkama almak o kadar kolay olmadı. Bu başarı tek başıma değil bir ekip ile oldu. Ekip halinde çalıştık ve ekip olarak başardık. Aldığım kupalar sadece benim değil tüm Keşan’ın, Keşan Belediyespor’un.”

Konuşmaların ardından Tek’e koşu ayakkabısı hediye edildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.