Saadet Partisi’nin Edirne İl Kongresi Genel Başkan Temel Karamolloğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek. Pazar günü saat:14.00’da Keyif Düğün Salonunda (Sanayi) yapılacak olan Saadet Partisi Edirne İl kongresi için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran; “İl kongremiz için bütün teşkilatlarımız canla başla hazırlandılar. Pazar günü Edirne’mizde ‘Saadet rüzgârı’ esecek” dedi.
Saadet Partisi İl Kongresine Genel Başkan Temel Karamolloğlu’nun katılacağını aktaran Demirkıran, “Ülkemiz ve bölgemiz çok önemli bir zaman sürecinden geçmektedir. Adaletsizlik hiçbir zaman olmadığı kadar ciddi boyutlara çıkmıştır. Günü birlik kararlarla, rüzgâra göre, plan ve program olmadan ülke yönetilemez. Dün beyaz denilene bugün siyah denilirse işin içinden çıkılamaz. Hamasetle siyaset olmaz. Dünyada hâkimiyet kurmak isteyen Siyonist zihniyet var. Siyonizm’in karşısında durmak şuur gerektirir. Azim gerektirir. Ülke çapında gerçekleştirdiğimiz kongreler sıkıntılara çare olacak reçetelerin açıklandığı platformlardır. Milli Görüş’ün yeniden iktidarını müjdelemektedir” dedi.
Teşkilat mensuplarının ve STK’ların yanı sıra tüm halkımızın da davet edildiği kongreye yüksek bir katılım bekleniyor.
Haber Merkezi
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).