Edirne’de bir TIR Şoförü koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük karantina süresine uymadığı iddiasıyla tedbir amaçlı gözaltına alındı. TIR şoförü polis ekipleri tarafından gerekli tetkikleri yapılması için ambulansla gelen özel kıyafetli 112 sağlık ekibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre; Almanya’dan gelerek Kapıkule Sınır Kapısından yurda giren TIR şoförü K.Y., gümrük sahasında yetkililer tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 günlük karantina süresi olduğunu bildirdiler. 14 gün süre ile evde kalması şartı ile bırakılan K.Y. ardından para yatırmak için bankaya gitti. Banka personeline ‘karantina süresi’ olduğunu söylemesi üzerine hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verildi. Hemen oley yerine gelen Yunus ekipleri K.Y. Meteoroloji İl Müdürlüğü karşısında bulunan otoparkta tedbir amaçlı gözaltına aldı. Polis ekipleri ardından K.Y.’yi tetkikleri yapılması için ambulansla gelen özel kıyafetli 112 sağlık ekibine teslim etti.
1.Murat Devlet Hastanesine götürülen TIR şoförü K.Y.’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yapılan tetkiklerde ise herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.
Erkan Ekşi
GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).