DOLAR 39,5851 -0.32%
EURO 45,6681 -0.99%
ALTIN 4.322,051,03
BIST 9.311,88-2,19%
BITCOIN 4164786-0.31921%
Edirne
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Basketbolun devleri Edirne’de kupa için parkeye çıkıyor

Basketbolun devleri Edirne’de kupa için parkeye çıkıyor

Basketbol ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda Dörtlü Final öncesi takımlar son antrenmanını gerçekleştirdi.

ABONE OL
20 Mart 2025 17:18
Basketbolun devleri Edirne’de kupa için parkeye çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Basketbol ING Kadınlar Türkiye Kupası’nda Dörtlü Final öncesi takımlar son antrenmanını gerçekleştirdi.

Fenerbahçe Opet, ÇİMSA ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA ve Emlak Konut ekipleri kente geldi.

ÇİMSA ÇBK Mersin, Edirne Spor Salonu’nda antrenmanını gerçekleştirdi.

Mersin ekibinin başantrenörü Ahmet Kandemir, kadın basketbolunda Fenerbahçe’nin büyük bir hegemonyasının olduğunu söyledi.

Fenerbahçe’nin büyük bütçesinin olduğunu ve ciddi yatırımlar yaptığını belirten Kandemir, “Ciddi kadroları var. Fakat Anadolu’dan bir takımın çıkıp bu ekiplerle mücadele ediyor olması da çok özel bir durum. Böyle bir ekibin temsilcisi olmaktan dolayı çok mutluyum. Yarın güzel bir yarı final maçı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Kandemir, final oynamak istediklerini kaydetti.

ÇİMSA ÇBK Mersin Kaptanı Asena Yalçın da kupayı almak istediklerini dile getirdi.

Fenerbahçe’yi yenmek için sahaya çıkacaklarını aktaran Yalçın, “O yüzden çok kaliteli bir maç olacağını düşünüyor ve tüm Edirnelileri karşılaşmayı izlemeye davet ediyorum.” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r