Edirne İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi gönüllü ve görevlileri tarafından 5-6 Mayıs tarihlerinde Edirne’de düzenlenen Bahar Şenliklerinde Gazze’ye destek kermesi düzenledi.
Eski Cami önünde Kur’an Kurslarında görevli hocaların öncülüğünde organize edilen kermes, el emeği ürünler, ev yapımı yiyecekler, geleneksel lezzetler, kıyafetler ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunuldu.

Kakava Şenliği boyunca yoğun ilgi gören kermesin hem yardımlaşma duygusunu pekiştirdiği hem de vatandaşların Gazze’ye destek olmasına vesile olduğunu kaydeden Edirne İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şube Başkanı Ercan Aksu, bu anlamlı etkinliği dünyanın en büyük insanlık dramının yaşandığı Gazze için düzenlediklerini, buradan elde edilen gelirin Gazze’ye insani yardım olarak gönderileceğini ifade etti.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026GÜNCEL
05 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
05 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).