Konya ve Trabzon’da düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında Edirne’yi temsil eden sporcular önemli dereceler elde etti. Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Ayşe Minel Tepe Türkiye ikincisi olurken, U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda İsmet Aydınlı üçüncülük başarısıyla Edirne’ye çifte gurur yaşattı.
“JUDODA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ”
27–28 Ocak 2026 tarihlerinde Konya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Edirne Sporcu Eğitim Merkezi sporcusu Ayşe Minel Tepe önemli bir başarıya imza attı. 452 erkek ve 443 kadın olmak üzere toplam 895 sporcunun katıldığı organizasyonda Tepe, 70 kg kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Edirne’ye büyük gurur yaşattı.

“GÜREŞTE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ TRAKYA BİRLİK’TEN”
Bir diğer sevindirici başarı ise güreş branşında geldi. 103 kulüpten 460 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen U23 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası, Trabzon’da yapıldı. Zorlu müsabakaların yaşandığı şampiyonada Edirne Trakya Birlik sporcusu İsmet Aydınlı, 65 kg kategorisinde sergilediği üstün mücadele ve azimle Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.
Elde edilen derecelerin ardından Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Sporcularımızı ve emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).