DOLAR 32,3868 -0.12%
EURO 34,7616 -0.14%
ALTIN 2.407,00-1,14
BIST 10.103,360,20%
BITCOIN 2007012-0,63%
Edirne
13°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Demirkıran, “Hürmette kusur etmemeliyiz”

Demirkıran, “Hürmette kusur etmemeliyiz”

ABONE OL
2 Ekim 2019 10:45
Demirkıran, “Hürmette kusur etmemeliyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, yaşlılarımıza hürmette kusur etmememiz gerektiği gibi, yaşlıların yaşam ortamlarını iyileştirmemiz gerektiğini söyledi.

Yaşlılar haftası münasebetiyle Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran bir mesaj yayınladı.

Kimileri için yaşlılık bir yıkım dönemi olarak algılanırken, kimileri ise yaşlılığın yaşamın altın çağı olarak algılandığını belirten Demirkıran, “Tüm canlılarda olduğu gibi, insanlarda doğar, büyür, gelişir, olgunlaşır ve bu dünyadan göç ederler. Bu kaçınılmaz bir hayat gerçeğidir” dedi.

“Anne ve babamız yaşlandığında öf bile demeden bakmamız gerektiğine vurgu yapan Ali Demirkıran, “Maalesef ki günümüzde ebeveynlerimiz yaşlanınca sığınacak kapı olarak huzur evini görüyorlar. Onlar bizleri ne zor şartlarda büyüttüklerini bir kavrayabilsek bırakın onları huzur evine bırakmayı birkaç dakikalığına bile yanımızdan ayrılmalarına razı olmayız” şeklinde konuştu.

“Yaşlılarımıza hürmette kusur etmememiz gerektiği gibi, yaşlıların yaşam ortamlarını iyileştirmemiz gerektiğini söyleyen Ali Demirkıran, “ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı olmak, kendi imkanlarıyla karşılamakta güçlük çektikleri konular ile günlük yaşam faaliyetlerinde destek hizmetleri vermek, ilgilerine göre faaliyet grupları kurarak sosyal faaliyetler düzenlemek suretiyle sosyal ilişkilerini zenginleştirmek, aktivitelerini artırmak gerekir” açıklamasını yaptı.

Yaşlılarımızın bizim vazgeçilmezlerimizden olması gerektiğini de kaydeden Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, “Bir gün bizlerin de yaşlanacağını unutmamak dileğiyle tüm yaşlılarımızın haftalarını tebrik ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.