DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046642-2,53%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP KAÇEP’e Hafife Balkan Delen atandı

MHP KAÇEP’e Hafife Balkan Delen atandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu (KAÇEP) İl Başkan Yardımcılığına Hafife Balkan Delen atandı.

ABONE OL
15 Kasım 2023 15:06
MHP KAÇEP’e Hafife Balkan Delen atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu (KAÇEP) İl Başkan Yardımcılığına Hafife Balkan Delen atandı.

MHP Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atanan Hafife Balkan Delen yaptığı açıklamada, “Tek liste ile girilen İl kongresinde İl Başkanımız olarak seçilen Sayın Emre Tokluoğlu’nun tensipleriyle ve akabinde 08 Kasım 2023 tarihinde ziyaret ettiğimiz Genel Başkan yardımcımız sayın Pelin Yılık Hanımefendinin olurları ile Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu (KAÇEP) İl Başkan yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım” dedi.

“BEŞİĞİ SALLAYAN KADIN DÜNYAYI DA SALLAR

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” veciz sözüyle hepimize ve herkese çok anlamlı bir mesaj ilettiğini kaydeden Delen, “Liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli de Kadın elinin değdiği yerde, kadının olduğu her zeminde fedakarlık vardır, sağduyu ve sabır hâkimdir.  Bu bağlamda Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığı kurulmuştur. Bizler de bu kapsamda Edirne’de Genel Başkanımızın duygu, düşünce ve fikirleri ile çalışmalarımıza yön vereceğiz. “Beşiği sallayan kadın dünyayı da sallar” Türk kadını yeri geldiğinde cephede savaşmasını bilir. Toplumu oluşturan ailenin en önemli unsuru kadındır. Kadın bir toplumu doğuran, eğiten, kültür aktarımını sağlayan ve geleceği inşa edendir. Kadın, eğitimden, sağlığa, bilimden, kültüre, hukuktan, ekonomiye hayatın her alanına nezaket katan, çalışmalarını titizlikle yürüten ve anlam yükleyendir. Tarihsel köklerimizde Türk örfünde kadının yeri hep en güzel yerde olmuş Han sefere çıktığında hatunu ülkeyi yönetmiştir. Bu dustür ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisinde yer almaktan ayrıca onur duyuyorum. Bu güzel kültürden gelen geçmişi zaferlerle dolu biz Türk Kadınlarının boynunun borcu olarak gördüğüm ailemize ve çocuklarımıza daha sonra çevremize ve dünyaya örnek olmalı sevgiyi, barışı, hoşgörüyü insan onuruna yakışır bir yaşamı hedeflemeyi bütün insanlığa aşılamalıyız.

Bu bağlamda şanlı tarihimizde milli mücadelenin kadın kahramanları Nene Hatun’a Nezahat Onbaşı’ ya Şerife Bacı’ya Kara Fatma’ya Halime Çavuş’ a Gördesli Makbule’ye Tayyar Rahime’ye yakın tarihte Şehit olan hemşerimiz kahraman Nefise Özsoy’a selam gönderiyor rahmet diliyorum topyekun vatanımızı savunan aziz şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dava arkadaşlarıma siz sayın basın mensuplarımıza teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Almanca Öğretmeni olan Hafife Balkan Delen, alanı ile ilgili değerler eğitimi üzerine yüksek lisans yaptı. Aynı zamanda 2. Kademe karışık dövüş sanatları antrenörü olan Delen, evli bir kız çocuk annesi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.