TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Genel Merkezi’ne 28. Dönem Edirne Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Aday adaylığı başvurusuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Milletvekili Aksal, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Edirne milletvekili aday adayı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Rabbim mahçup etmesin. Ülkemize, Edirne’mize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).